
باشگاه خبرنگاران جوان ؛ کاظمی فر - کارگروه آرد و نان شهرستان هریس با هدف ارتقای کیفیت و ساماندهی واحدهای نانوایی، بررسی مشکلات سهمیه آرد، کیفیت پخت نان و توجه به مشکلات بهداشتی نانواییهای تشکیل شد.
در این کارگروه مشکلاتی از چند واحد نانوایی در سطح شهرستان و وجود برخی مشکلات در واحدهای نانوایی مانند قطعی برق و آرد نامناسب و توزیع نادرست آرد مطرح شد و مورد بررسی قرار گرفت.
فرماندار هریس در این جلسه با تاکید بر تشدید و نظارت مستمر بر عملکرد نانواییها گفت: نظارت و بازرسی باید به گونهای باشد که نان با کیفیت پخت شود و نیز ساعت شروع و پایان کار این واحدها به گونهای باید باشد که در ماه مبارک رمضان نه مردم دچار مشکل تهیه نان بشوند و نه نانوایان در پخت نان به مشکل بخورند.