حسین رحیمیان مدیرکل تعزیرات حکومتی کردستان صبح امروز در جمع خبرنگاران رسانهها ضمن تبریک هفته دولت اظهار کرد: به دلیل عدم تفکیک در رسیدگی و بازرسی در بحث تنظیم و کنترل بازار در حوزه مطالبات همواره با مشکل مواجه هستیم.
او گفت: وظیفه ذاتی تعزیرات حکومتی مانند محاکم قضایی رسیدگی به پروندههاست و در سه حوزه کالا و خدمات با محوریت اقلام خوراکی و بهداشتی، محیط و قاچاق کالا و ارز است که بالای ۹۵ درصد پروندهها را شامل میشود.
رحیمیان اضافه کرد: عمده پروندههایی که تحت عنوان تخلف مشخص میشوند و جرم تلقی نمیشود در تعزیرات حکومتی رسیدگی میشود.
او به اجرای طرحهای نظارتی در راستای تحقق اهداف و برنامههای سازمان تعزیرات حکومتی گریزی زد و گفت: این طرحها در قالب گشت مشترک با حضور دستگاههای متولی در این بخش به صورت مستمر و در ایام مختلف انجام میشود.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کردستان خاطرنشان کرد: از اسفند ماه سال گذشته طرحهای مختلف از جمله ویژه رمضان و نوروز تا نیمه اردیبهشت ماه اجرا شد که خروجی مثبتی داشتیم، اما معتقدم در اجرای طرح تشدید مقابله با احتکار و گرانفروشی خودرو آنگونه که باید عملکرد موفق نبوده و در این راستا با خلاءهای قانونی مواجه هستیم.
او افزود: مشاورین املاک و اتومبیل نقش در نابسامانی قیمت خودرو دارند، اما متاسفانه خلاء قانونی داریم که باید در این راستا اقدامات لازم صورت بگیرد الان مجلس در حوزه مسکن ورود پیدا کرده است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کردستان تصریح کرد: تا این لحظه در حوزه قیمت مسکن و اجاره مسکن اقدامات تاثیرگذاری انجام نشده البته متولی اصلی در این حوزه مسکن و شهرسازی است.
رحیمیان به آغاز اجرای طرح نظارتی ویژه اربعین در استان خبر داد و گفت: در همین راستا طرح مشترکی با دستگاههای مختلف از جمله جهاد کشاورزی، صمت و... داریم که به زودی کلید میخورد.
او تصریح کرد: در حوزه شهریه مدارس غیرانتفاعی ورود پیدا کردهایم و در این راستا پروندههایی هم تشکیل شده اگر موارد وجود دارد مردم میتوانند اطلاع دهند.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کردستان با بیان اینکه امسال با حضور مستمر سازمان صمت در اجرای طرح نظارتی بازگشایی مدارس عملکرد خوبی داشته باشیم، گفت: در سطح استان ۱۷ قاضی به صورت شبانه روزی به پروندههای تعزیرات حکومتی رسیدگی و در حال حاضر ۸ شهرستان دارای اداره تعزیرات حکومتی است.
رسیدگی به ۶۲۲ پرونده تخلف اصناف در کردستان
رحیمیان با بیان اینکه در مجموع ۸۵ هزار و ۶۷۹ واحد صنفی در استان فعالیت میکنند، گفت: در ۵ ماهه امسال با اجرای ۴۱۴ اکیپ گشت ۳ هزار و ۲۸ واحد واحد صنفی مورد بازرسی و در مجموع ۶۲۲ پرونده تخلف تشکیل شده است.
به گفته او، از ابتدای امسال تاکنون ۲ هزار و ۳۵۴ پرونده تخلفات در حوزه بهداشت و درمان در استان تشکیل شده است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کردستان با بیان اینکه در حوزه قاچاق کالا و ارز در همین بازه زمانی ۹۸۶ فقره پرونده تشکیل شده است، گفت: ۱۲۰ پرونده از ۲ هزار و ۳۵۴ پرونده تخلف که در حوزه کالا و خدمات تشکیل شده از طریق اتاق أصناف و اتحادیهها به تعزیرات حکومتی ارسال شده است که این آمار نشان از کم کاری اتحادیهها و اتاق أصناف است.
رحیمیان تصریح کرد: در ۵ ماه گذشته در حوزه محکومیت ریالی در بخش کالا و خدمت ۱۶ میلیارد تومان، قاچاق کالا و ارز ۵۱ میلیارد تومان و در حوزه بهداشت و درمان ۴۲۹ میلیون تومان وصول شده است.
او با بیان اینکه قیمت گوشت گوساله در استان کردستان غیر متعارف است، گفت: وضعیت قیمت گوشت در کردستان از تمام استانها بالاتر است این موضوع باید رسیدگی شود پیگیریهای لازم در این خصوص در حال انجام است.
رحیمیان اضافه کرد: با متخلفین در این حوزه به شدت برخورد خواهیم کرد، چون در این خصوص نظارت توسط اتحادیهها صورت نمیگیرد.
او با انتقاد شدید از عملکرد اتاق اصناف، افزود:کار بازرسی با توجه به شرایط حاکم بر بازار و اقتصادی مردم بسیار سخت است.
به گفته او، امروز سازمان صمت در استان جور اتاق اصناف و اتحادیهها را میکشد عملکرد ضعیف اتاق اصناف در انجام وظایف قابل قبول نیست.