
باشگاه خبرنگاران جوان؛ کلثوم مومنی - صلاح الدین مفیدی اظهار کرد: این موضوع دیروز اتفاق افتاد و معلم متخلف بلافاصله به هیات رسیدگی به تخلفات معرفی و از حضور وی در مدرسه ممانعت شد.
وی با بیان اینکه علت این رفتار از سوی معلم مدرسه، در دست بررسی است، افزود: چند دانش آموز مورد تنبیه بدنی قرار گرفته اند که شدت تنبیه ۲ نفر از دانش آموزان بیشتر است.
مدیر آموزش و پرورش ناحیه ۲ سنندج تاکید کرد: به والدین این اطمینان خاطر را می دهیم که در برخورد با چنین تخلفاتی آموزش و پرورش استان و ناحیه هیچ مماشاتی با متخلفان ندارد و بالاترین حکم تخلف برای چنین معلمانی صادر می شود.
گفته می شود این معلم، اولین سال تدریس خود را می گذراند.
آموزش و پرورش ناحیه دو سنندج در همین زمینه بیانیه ای صادر کرد.
در این بیانیه آمده است: دیروز یکشنبه ۲۴ اردیبهشت ماه در دبستان راشدین روستای کرجو این ناحیه یکی از معلمان اقدام به تنبیه بدنی تعدادی از دانش آموزان خود کرده است.
مدیریت آموزش و پرورش بلافاصله پس از اطلاع از موضوع، ضمن احضار معلم خاطی راس ساعت ۷:۳۰ صبح روز دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ اقدام به بررسی سریع موضوع نموده و در این بررسیها مشخص شد متاسفانه این اتفاق توسط معلم صحت داشته است.
مدیریت آموزش و پرورش ناحیه دو در روز دوشنبه ۲۵ اردیبهشت با احضار معلم خاطی مدرسه و اعزام معاونین و کارشناسان اداری ناحیه به مدرسه مذکور توضیحات علل این رفتار را از معلم خاطی کتباً دریافت نموده است.
پس از استماع سخنان این معلم که از این رفتار خود ابراز پشیمانی نیز کرده است، پرونده وی به هیات بدوی رسیدگی به تخلفات کارکنان آموزش و پرورش کردستان جهت برخورد سریع و قانونی ارسال شده است.
در ادامه به استحضار مردم شریف استان میرساند آموزش و پرورش کردستان بارها با ارسال بخشنامههای مکرر و اعلام شفاهی در جلسات متعدد با همکاران فرهنگی، اعلام کرده است که سلامت جسمی و روانی دانش آموزان که امانت اولیا نزد ما هستند و آن را خط قرمز خود میداند و مکرر تاکید شده که ابزار تنبیه بدنی در فرایند تربیت مردود و هیچ بهانهای برای استفاده از آن پذیرفته نیست و قطعا به عنوان رفتار خلاف شئونات اداری و تربیتی محسوب و مطابق ماده ۸۱ آئین نامه اجرایی مدارس و سایر قوانین و مقررات فرادستی برخورد جدی خواهد نمود.