امید رضائی فر با اشاره به حضور شرکتهایی از ۲۰ پارک علم و فناوری سراسر کشور در رویداد پلیس هوشمند گفت: ضروری است تا این فضا به سامانه نان (نظام ایدهها و نیازها) هم متصل شود و با درج موارد مربوط به نیازهای مطرح شده در این رویداد در سامانه نان، علاوه بر ثبت یک رکورد خوب، این اطلاعات برای فناوران و دانشگاهیان نیز قابل مطالعه باشد.
رضائی فر با تاکید بر ظرفیتهای موجود در پارکهای علم و فناوری و وجود ۱۲ هزار شرکت فناور و دانشبنیان از افتتاح ناحیه نوآوری دانشگاه تهران صحبت کرد و گفت: ما اعلام میکنیم که آمادگی افتتاح ناحیه نواوری در دانشگاه تهران را داریم؛ ضروری است تا برای رسیدن به مفهوم پلیس هوشمند، ابتدا یک پروژه مشترک تحت عنوان شهر هوشمند ایجاد شود.
وی در ادامه با بیان این که ناحیه نوآوری امکان استفاده از یک محیط کاملا هوشمند را برای جامعه فراهم میکند، گفت: این طرح میتواند به عنوان یک طرح ملی و مشترک ارائه کرد، چراکه ناحیه نوآوری دانشگاه تهران میتواند زمینه ساز پروژههای بزرگ دانش بنیان باشد.
رضایی فر خاطرنشان کرد: برای تحقق برنامه پلیس هوشمند نیاز به زیرساخت و شهر هوشمند است که این موضوع امروزه توسط فراجا با ایجاد بازار برای حمایت از فناوران به خوبی بیان شده است.