رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ضمن تاکید بر لزوم فرهنگ سازی نسبت به رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی گفت: اقدام‌های پلیس در صورتی موفقیت آمیز است که مردم احساس کنند پلیس در خدمت جامعه و مردم است و آن را از خود بدانند.

آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری در دیدار رئیس پلیس راهور استان قم، ضمن تقدیر از اقدام‌ها و تلاش‌های پلیس افزود: کار پلیس، کار حساسی است و با زندگی روزمره مردم سر و کار دارد.

دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه ادامه داد: نبود پلیس مشکلات زیادی را به وجود خواهد آورد؛ زیرا پلیس بواسطه آینده نگری و انجام پیش بینی‌های لازم، از وقوع بسیاری از مسائل و حوادث جلوگیری می‌کند؛ البته پلیس در این مسیر تنها نیست و دست اندر کاران شهر و خدمات شهری نیز در تأمین این اهداف نقش مهمی دارند.

آیت الله حسینی بوشهری افزود: تصادف‌ها و حوادثی که پیش می‌آید، باید برای مردم تبیین شود تا نتیجه عدم رعایت قوانین و نکات ایمنی بیشتر و بهتر برای جامعه روشن شود و بدانند که در صورت عدم رعایت قوانین چه سرنوشتی ممکن است در انتظار آنان باشد.

عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر لزوم جدی انگاشتن اخذ گواهینامه برای راکبین موتور سیکلت، عنوان کرد: ضرورت اخذ گواهینامه باید برای راکبین موتور سیکلت نهادینه شود تا افراد بدون گواهینامه اقدام به موتور سواری نکنند.

آیت الله حسینی بوشهری در بخش دیگری از سخنان خود ضمن اشاره به مساله آلودگی صوتی و آلودگی هوا افزود: شهر سالم، شهری است که مجموعه‌ای از مسائل و ویژگی‌ها را به همراه داشته باشد از جمله آن‌ها مساله آلودگی صوتی و آلودگی هوا در پی استفاده از وسائل نقلیه فرسوده و غیر استاندارد است که می‌تواند موجب سلب آسایش مردم باشد.

دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه، پلیس را دلسوز مردم و جامعه عنوان کرد وگفت: پلیس در ایجاد امنیت و آرامش جامعه نقش برجسته‌ای دارد و دلسوز است و نسبت به اشخاص حبّ و بغضی ندارد. هدف پلیس آن است که همه بتوانند از امکانات استفاده کنند و برای کسی مشکلی ایجاد نشود.

او حضور به موقع پلیس در صحنه‌های تصادف را عامل جلوگیری از مشکلات بعدی دانست و گفت: سعی کنید به موقع و با کمترین فاصله در محل حادثه حاضر شوید؛ چون وقفه در حضور پلیس علاوه بر ترافیک، مسائل و مشکلات دیگری را نیز در پی خواهد داشت.

آیت الله حسینی بوشهری در بخش پایانی سخنان خود، ارتقاء روح گذشت و ایثار در جامعه را عامل پیشگیری از بسیاری از تعارضات عنوان کرد و گفت: متأسفانه نبود روحیه گذشت در تصادف‌هایی که هر از گاهی حتی خسارات مالی چندانی نیز ندارند، مشاهده می‌شود. اگر روح گذشت، که در روایات نیز بر آن بسیار تأکید شده است، در جامعه وجود داشته باشد، بسیاری از مشکلات حل خواهد شد و کار به دادگاه کشیده نمی‌شود.

در ابتدای این جلسه، سرهنگ غلامرضا صدفی رئیس پلیس راهور استان قم، گزارشی از اقدام‌ها و برنامه‌های فرهنگی پلیس در راستای کاهش تصادف‌ها ارائه کرد و از ائمه جماعات مساجد خواست تا در این فرهنگ سازی به پلیس کمک کنند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.