یکی از ابعاد تعالی انسان در ماه مبارک رمضان، رعایت آداب تغذیه در این ماه پرفیض است.

 ماه مبارک رمضان، فرصتی برای تعالی انسان در همه ابعاد است و تغذیه مناسب، در کنار "آداب روزه داری" در این ماه پربرکت، نقش موثری در سلامت جسم و روح خواهد داشت.

به گفته ابراهیم فلاحی از متخصصان تغذیه لرستانی روزه داران بهتر است افطار خود را با شیر ولرم، آب ولرم، چای کمرنگ و خرما و عسل باز کنند همچنین می‌توانند از نان و پنیر، آش، حلیم کم روغن و تخم مرغ در وعده افطار استفاده کنند.

مهناز مردانی از دیگر متخصصان لرستانی نیز گفت: ایام ماه مبارک رمضان ایام پرخوری و زیاده روی نیست بلکه باید از خوردن غذا‌های پرچرب و پرقند، فست فود‌ها، آبگوشت و کله پاچه پرهیز کرد تا دچار بیماری نشویم.

مردانی افزود: در این ایام روزه داران باید آب، آب میوه، شیر، دوغ، میوه و سبزی را بیشتر در سفره غذایی خود قرار دهند.

برچسب ها: رمضان ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار