حسن عنایتی کلیجی رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران در نشست مشترک با اعضای انجمن کشتارگاههای صنعتی طیور استان، گفت: روزانه حدود ۸۰۰ تا هزار تن گوشت مرغ در استان تولید میشود که بخش عمدهای از آن مازاد بر نیاز استان است به تهران و سایر استانها ارسال میگردد.
او افزود:روزانه حدود ۲۵۰ تا ۳۰۰ تن گوشت مرغ آماده طبخ در استان توزیع و ۲۵۰ تن گوشت به تهران و سایر استانها و ۱۵۰ هزار قطعه مرغ زنده نیز به کشتارگاههای تهران ارسال میشود.
عنایتی با بیان اینکه این حلقه از زنجیره طیور حلقه مهم و ارزشمندی است که در تنظیم بازار و حفظ سلامت جامعه تأثیرگذاری مستقیم دارد، افزود: در شرایط سخت اقتصادی قرار داریم و نیازمند مشارکت و همراهی همه عوامل تاثیرگذار در امنیت غذایی کشور هستیم تا در بهبود شرایط و پایداری تولید نقش خود را بخوبی ایفا کنیم.
او افزود: در ایام پایانی سال که شرایط خاصی در بازار وجود دارد و تامین گوشت قرمز با مشکلاتی مواجه است، تمایل به مصرف گوشت سفید افزایش یافته و لازم است عوامل موثر در تامین و توزیع گوشت طیور سهم بیشتری در تنظیم و کنترل بازار داشته باشند.
عنایتی گفت: نباید بگذاریم مصرفکننده نگران تامین گوشت قرمز و سفید باشد و در ایام پایانی سال و ماه مبارک رمضان همه تلاش ما بر این است سفره مردم از لحاظ تامین مواد غذایی با چالش مواجه نشود.