حسن عنایتی رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان این که هر هفته ۲۰۰ تن مرغ از مازندران صادر میشود، گفت: این محمولهها به کشورهای مختلف همسایه نظیر عراق، امارات، قطر، بحرین و عمان ارسال و صادر شده است.
او میزان تولید مرغ در استان را روزانه حدود هزار تن اعلام کرد و افزود: بخشی از تولیدات برای تنظیم بازار روانه بازارهای پایتخت ارسال میشود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت:مازندران با دارا بودن ۲ هزار و ۲۰۰ واحد مرغداری سالانه بیش از ۲۱۰هزار تن گوشت سفید تولید میکند و سرانه مصرف مرغ در مازندران حدود ۲۳ کیلوگرم برای هر نفر است.