![قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۳۰ بهمنماه ۱۴۰۳](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/30/20359711_703.png)
سازمان قطارشهری قم اعلام کرد: بامداد روز گذشته در جریان اجرای پروژه عمرانی مترو قم و در شیفت کاری شب و ورودی جنوبی، کارگاه چهارراه معصومیه مترو قم حادثه ریزش به عمق ۴ متر در قسمتی از محل تملک شده کارگاه رخ داد که خوشبختانه هیچگونه خسارت جانی در برنداشته و آسیبی به منازل و محل کسب شهروندان نیز وارد نشده است.
در مورد علت این رخداد کارشناسان امر در حال بررسی میدانی بوده و به محض جمعبندی نهایی، نظرات متخصصان به اطلاع شهروندان خواهد رسید.
در پی این حادثه و به جهت رعایت مسائل ایمنی، چند ساعت قسمتی از خیابان امامزاده ابراهیم (ع) مسدود گردید که با حصول اطمینان از عدم وجود خطر احتمالی و مساعدت پلیس راهنمائی و رانندگی خیابان بهصورت کامل بازگشایی و تردد وسائل نقلیه به حالت عادی برگشته و فعالیت کارگاه نیز در جهت بازسازی محل آسیبدیده و ادامه روند فعالیتها آغاز گردید.