به مناسبت هفته کتاب در کشور، شماری از بانوان نمایشگاه خیابانی کتاب را به هدف ترویج کتابخوانی در کابل برگزار کردهاند.
برگزار کنندگان این نمایشگاه میگویند که میخواهند مردم را با راه اندازی چنین برنامهها به خواندن کتاب دل گرم سازند.
خاطره حصار یکی از برگزارکنندگان این نمایشگاه گفت: ما خواستیم به مناسبت هفته کتاب، یک برنامه خیابانی نمایشگاه کتاب داشته باشیم و همچنان به مناسبت از اینکه فرهنگ کتابخوانی هدف ما است که ترویج بدهیم.
آزیتا نژند، یکی دیگر از مسئولان این برنامه گفت: این روز مصادف است به آخرین روز هفته کتاب و ما خواستیم ازهفته کتاب یک قدردانی کنیم و این را تجلیل کنیم.
حسنا سروری گفت: پیام من به خانوادهها این است که اطفال خود را از سن طفولیت شان تا که جوان میشوند به کتاب خواندن تشویق کنند.
همزمان با این، شماری از بازدیدکنندگان از برگزاری چنین برنامهها در کشور ستایش میکنند و ازجوانان میخواهند که به فرهنگ کتابخوانی روی بیاورند.
نثار احمد، بازدیدکننده و باشنده کابل، گفت: ملتهایی که کتاب میخوانند محکوم بر تکرار تاریخ نیستند، دوباره چیز های تازه و نو میسازند و به جهان تحویل میدهند.
غیاث الدین، باشنده کابل در این باره گفت: افغانستان آباد، آزاد و مترقی نیازمند جوانهای کتابخوان و کتاب است.
در همین حال، برخی از آگاهان فرهنگی میگویند که حکومت باید زمینه آموزش را در کشور بیشتر فراهم بسازد.
محمد یاسین احسان، آگاه مسایل فرهنگی گفت: «توقع میرود که زمینه در تعلیم، مکتب، مدرسه کتاب و کتابخوانی توسط حکومتها فراهم ساخته شود.
کارگیری از کتابها به عنوان ابزاری برای صلح، کسب علم و دانش، ترجمه فرهنگها و حرمت گذاردن به حقوق نویسندگان و پدیدآورندگان میباشد.