آقای جیلان در بازدید از نوروزگاه سودجان گفت: برپایی جشنهای مختلف در این مکان در افزایش ماندگاری و ثبت خاطرات خوش برای مسافران و گردشگران نقشآفرینی میکند.
این نوروزگاه نسبت به سایر نوروزگاههای چهارمحال و بختیاری دارای برنامههای سنتیتر و متنوعتر است.
بیشتر بخوانید
برای پذیرایی از مسافران نوروزی پُخت نان فطیر و کاکولی بهعنوان خوراکیهای مختص چهارمحال و بختیاری در نوروزگاهها انجام میشود.
برپایی سیاهچادرهایی با هدف معرفی آداب، رسوم و فرهنگ مرتبط با مناطق عشایری بختیاری و قشقایی چهارمحال و بختیاری جزو برنامههای استقبال از مسافران و گردشگران نوروزی بهشمار میرود.
برپایی نمایشگاه دستاوردهای محلی، خوراکیها، سوغات و صنایعدستی و هنرهای سنتی نقش مستقیم در افزایش فروش این محصولات و تولیدات دارد.