۶۶ میلیارد و ۶۱۰ میلیون و ۵۰۰ هزار بلیط سینما در سال گذشته در چهارمحال و بختیاری به فروش رسید.

باشگاه خبرنگاران جوان ؛ نگار شیخ پور ـ شهرام فرجی معاون هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری با اشاره به فروش ۶۶ میلیارد و ۶۱۰ میلیون و ۵۰۰ هزار ریالی بلیط سینما در استان در سال ۱۴۰۳ گفت: این رقم در مقایسه با سال قبل از آن رشدی ۳۵ درصدی را نشان می‌دهد.

وی افزود: از ابتدای سال ۱۴۰۳ تا ۱۸ اسفند و آغاز نمایش‌های نوروزی، ۱۱۸ هزار و ۶۵۰ نفر در استان به سینما رفتند.

فرجی با بیان اینکه شمار مخاطبان و فروش سینما در نمایش‌های نوروزی در ارقام سال ۱۴۰۴ لحاظ می‌شود، تصریح کرد: در بازه زمانی در نظر گرفته شده در سال ۱۴۰۳، ۶۲ فیلم در چهار هزار و ۹۹۲ نوبت در پردیس سینمایی بهمن شهرکرد به عنوان تنها سینمای فعال استان به نمایش درآمد تا رقم فروش سینما در چهارمحال و بختیاری به بیش از ۶۶ میلیارد ریال برسد.

وی ادامه داد: در این مدت فیلم سینمایی «۷۰ سی» با فروش ۱۰ میلیارد و ۷۷۲ میلیون ریال، عنوان پرفروش‌ترین فیلم به نمایش در آمده در استان را به خود اختصاص داد.

فرجی به ترتیب از فیلم‌های سینمایی تگزاس ۳، زودپز، باغ کیانوش، ببعی قهرمان و مست عشق به عنوان دیگر فیلم‌های پرفروش در استان در سال گذشته نام برد.

معاون هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری در ادامه با اشاره به اینکه آمار مخاطبان سینما در استان در سال ۱۴۰۳ نسبت به سال قبل از آن حدود ۲ هزار نفر افزایش داشته است، گفت: در سال ۱۴۰۲ و تا پیش از آغاز نمایش‌های نوروزی، ۴۷ فیلم در پنج هزار و ۶۱۵ نوبت به روی پرده رفت.

وی اضافه کرد: امید می‌رود با بهره‌برداری از سینما غدیر شهرکرد و سینمای فارسان در سال جدید و همراهی مجموعه‌های مختلف برای بازگرداندن سینمای بروجن به چرخه فعالیت، بتوان جمع بیشتری از علاقه‌مندان به هنر هفتم را در جمع مخاطبان سینما در استان پوشش داد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.