قاسم جمالی، آگاهی بخشی، توجه به انسجام بومی، محلی و ملی، اشاعه ترویج عمومی و مقابله با یاس و ناامیدی در بدنه اجتماعی را از مهمترین رویکردهای شررای ششم شهر زرقان اعلام کرد.
به گفته او، در همین راستا توجه به نارساییها، کمبودها و ضعفها در حیطههای مختلف آموزشی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، هنری و عمرانی در دستور کار قرار گرفته و چهار کارگروه مطالعاتی در حوزههای فرهنگی، هنری، ورزشی، جوانان، محیط دیست و امور بانوان به عنوان بازوان مطالعاتی در کنار شورا و شهرداری نیز تشکیل شده است.
رئیس شورای شهر زرقان گفت: نگاه ما کشف استعدادهای برتر و بکارگیری جوانان در پستهای کلیدی است و وظیفه خود میدانیم که بستر و زمینه ایجاد عرض اندام را برای مدیریت نیروهای جوان، نخبه و متعهد فراهم کنیم.
به گفته جمالی، در حال حاضر در حوزه بکارگیری و ایجاد بستر برای نیروهای توانمند، متخصص و متعهد و شایسته دچار ضعف و نقیصه هستیم.
او در بخش دیگری به وضعیت شهر زرقان و استقرار ٢٤ درصد از صنایع استان فارس در حومه این شهر اشاره و گفت: حجم بالای صنایع استقرار یافته، آلایندگی زیادی را در این منطقه ایجاد کرده که این امر نیازمند توجه جدی و ورود به بحث آلایندگی آب و خاک در حومه این شهر است.
رئیس شورای شهر زرقان گفت: مجموعه مدیریت شهری در زرقان تعامل خوبی را با صنایع در قالب کمیسیون بند ٢٠ دارد و قصد هیچ تقابل و برخورد متنج به تعطیلی واحدهای تولیدی و صنعتی نداریم و نگاهمان تقویت و افزایش راندمان بخشهای اقتصادی و صنعتی است، اما تاکید داریم که باید استقرار واحدهای صنعتی در حومه این شهر، با تعامل بیشتری انجام شود.
جمالی گفت: مخالف ترویج و گسترش صنعت نیستیم، اما معتقدیم باید به وضعیت آلایندگی صنایع توجه جدی شود و نگذاریم شهر زرقان بیش از این در معرض آلایندگی قرار گیرد.
او انتقال برخی کارخانهها و صنایع را از مهمترین نیازمندیهای شهر زرقان دانست و گفت: برخی از این صنایع همخوانی و همسویی و استقرار در کنار جمعیت شهری را ندارند لذا باید در دراز مدت و با ایجاد ظرفیتهای جدید، زمینه انتقال آنها فراهم شود.
رئیس شورای شهر شیراز گفت: علیرغم استقرار حجم زیادی از صنعت در اطراف این شهر، نیروهای بومی این شهر سهم مناسبی از ظرفیت اشتغال این صنایع نداشته و حرکت دو سویهای در این زمینه شکل نگرفته است.
جمالی توجه به جذب بودجه تصفیه خانه فاضلاب شهری، طرح جامع شهری، تعریف راههای مناسب ورودی و خروجی به شهر زرقان و استاندارد کردن پلها و تقاطعها در این محور و تامین آب شرب زرقان از سد درودزن را از دیگر نیازمندیهای این شهر برشمرد و گفت: پس از ارتقای شهر زرقان به شهرستان، نیازمند ارتقای نمایندگیهای ادارات به اداره شهرستان هستیم که در این خصوص تاکنون اقدام جدی انجام نشده است.
او همچنین بودجه شهرداری زرقان در سال آینده را ٦٤ میلیارد و ١٣٠ میلیون تومان اعلام کرد و گفت: ٦٠ درصد این بودجه عمرانی و مابقی جاری است.
رئیس شورای شهر شیراز گفت: تکمیل پروژههای نیمه تمام و انضباط مالی بیشتر، عدالت در پرداخت حقوق و مزایا و جلوگیری از تضییع بیتالمال در برنامه ریزی بودجه مورد تاکید قرار گرفته است.
او به عملکرد پراکنده و مجمع الجزایری دستگاههای خدمات رسان در حوزه شهری اشاره و گفت: برای ایجاد زمینه رشد و شکوفایی در عرصه خدمات عمومی، نیازمند مدیریت واحد خدمات شهری هستیم که این مهم با پیگیری نمایندگان محقق میشود.