سردار مرتضی میرزایی گفت: در پی برداشت غیرمجاز ۵۰۰ میلیون ریالی از حساب یکی از شهروندان "عباس آبادی" و وصول پروندههای متعددی مبنی بر برداشتهای غیرمجاز از حساب بانکی شهروندان، موضوع با جدیت در دستور کار کارشناسان پلیس فتا قرار گرفت.
در تحقیقات اولیه ماموران مشخص شد، کارتهای بانکی مالباختگان به وسیله دستگاه اسکیمر نصب شده بر روی خودپردازهای بانکی کپی برداری شد.
متهم پس از کپی برداری کارت شهروندان و برداشت غیرمجاز از آن اقدام به انتقال چندین مرحلهای وجوه در کارتهای بانکی مختلف و سرانجام با کارت ملی جعلی از فروشگاههای جواهری شهرهای مختلف کشور، طلا، سکه، جواهر و ارز دیجیتال خرید میکرد.
به گفته سردار میرزایی با تلاش شبانه روزی کارشناسان پلیس فتا، متهم و محل اختفای وی شناسایی شد.
ماموران با هماهنگی قضائی در عملیات غافلگیرانه این مجرم سایبری را در مخفیگاهش دستگیر و از وی یک دستگاه کپی کارتهای بانکی، لپ تاپ، دستگاه جت پرینتر، دوربین طراحی شده برای سرقت رمز عبور کارتهای بانکی، قطعات الکترونیکی قابل نصب در دهانه کارت خودپرداز، تعدادی فلش مموری و رم کشف کردند.
متهم در بازجوییهای تخصصی پلیس ضمن اعتراف و اقرار به بزه انتسابی عنوان داشت با تهیه و طراحی دو سری دستگاه کپی کارت بانکی و نصب در داخل دستگاه خودپرداز در شهرهای "رشت، تهران، آمل، بابل، نوشهر، چالوس، کلارآباد، سلمانشهر و عباس آباد" اقدام به تهیه و صدورکارت جدید بانکی و کارت ملی منطبق با صاحب حساب میکرد.
متهم به کلاهبرداری ۷۰ میلیارد ریالی از ۵۰۰ مالباخته در مازندران و استانهای همجواراعتراف و با تکمیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی و با قرار مناسب روانه زندان شد.
دستگاههای خودپرداز بانکی به جهت امکان نصب تراشه در ورودی کارت باید از طریق مسئولان فنی بانکها ایمن سازیهای لازم را انجام داده تا بسترهای وقوع جرم از بزهکاران سلب شود.