باشگاه خبرنگاران جوان شیراز - محمد هادی ایمانیه، در حاشیه بازدید از کارخانههای صنعتی فعال در منطقه ویژه اقتصادی و شهرک صنعتی شیراز گفت: اگر بنا است جهشی در ارتباط با سرمایه گذاری و اشتغال ایجاد شود، باید توجه ویژه به شهرکهای صنعتی فعال در سطح استان شود.
او گفت: با توجه به ضرورت اهمیت صنعت و سرمایه گذاری به عنوان نیازهای جهش در بحث اشتغال و کارآفرینی بازدید از بزرگترین شهرک صنعتی استان در شهر شیراز و واحدهای صنعتی منطقه ویژه به همراه مدیران دستگاههای اجرایی در دستور کار قرار گرفت.
ایمانیه با بیان اینکه مشکلات موجود در کارخانههای شهرکهای صنعتی و منطقه ویژه اقتصادی عمدتا به زیر ساختهایی ازجمله تامین برق برمی گردد، گفت: اگر بنا باشد واحدهای صنعتی فعالیتهای خود را توسعه بدهند نیازمند تامین زیرساختها هستند.
نماینده عالی دولت در استان فارس گفت: در زمینه تامین برق طی هماهنگی با شرکت توزیع برق و مشارکت منطقه ویژه اقتصادی این نیاز مرتفع میشود.
همکاری و هماهنگی با نمایندگان مردم فارس در مجلس و بانک مرکزی برای رفع مشکلات ارزی و بانکی واحدهای صنعتی استان از جمله موارد دیگری بود که استاندار فارس به آن پرداخت.
ایمانیه دربازدید از محل بیمارستان درحال ساخت حضرت فاطمه معصومه (س) واقع در شهرک بهارستان (میانرود) گفت: با وجود تامین زمین احداث بیمارستان، اما عملیات اجرایی به دلیل یکسری از مشکلات تاکنون شروع نشده است
او از هماهنگی بین شورا، شهرداری واداره راه و شهرسازی و همراهی استانداری فارس برای آغاز به کار ساخت این پروژه از هفته آینده خبر داد.
ایمانیه با اشاره به ظرفیت ۷۰۰ تخت خوابی این بیمارستان درباره اعتبار ساخت این مرکز درمانی گفت: برای هر تخت بیمارستانی ۲میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز است که تامین هزینه ۳۰۰ تختخواب آن در مصوبات سفر دولت به استان فارس دیده شده است.
به گفته استاندار مدت زمان ساخت این بیمارستان با تامین اعتبار۳ تا ۵ سال است.
ایمانیه از میدان مرکزی دام در مجاورت شهرک صنعتی شیراز نیز بازدید کرد و به بررسی مشکلات آن منطقه پرداخت و در این خصوص گفت: به دلیل اهمیت سلامت مردم و نزدیکی این میدان در مجاورت شهر شیراز طی هماهنگی بین ارگانهای مربوطه مقرر شد اقداماتی کوتاه مدت با مدیریت فرمانداری و جهاد کشاورزی برای رفع مشکلات فوری انجام و اقدامات بلند مدتی نیز صورت بگیرد که پیشنهاد این است که برای احداث شهرک میدان دام در فاصله بیشتری نسبت به شهر شیراز اقدام شود.
او درباره قطع گاز کارخانه سیمان قیر و کارزین نیز گفت: در فصل سرد سال اولویت اول تامین گاز خانگی است که به دلیل برودت هوا و افزایش مصرف خانگی شاهد کاهش مصرف گاز این کارخانهها هستیم.
استاندار فارس با بیان اینکه اکثر کارخانههای تولید سیمان در سطح استان دارای سوخت دوم هستند گفت: در کاهش و قطعی گاز از مازوت استفاده میکنند، اما کارخانه سیمان قیر و کارزین به این دلیل که از ابتدا تعهد سازمان حفاظت محیط زیست را مبنی بر سوخت گاز دارد نتوانسته سوخت دوم را جایگزین کند و پیگیر رفع این مشکل هستیم تا با گرفتن تعهد ازکارخانه سیمان که سوخت دوم را جایگزین کند.
انتهای پیام/