به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، علیرضا بصیری مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان نیریز گفت: آمادهسازی این رویداد چهارماه زمان برد و با دعوت از علاقه مندان، پژوهشگران، ایده پردازان و دانشجویان خلاق که دارای ایده در حوزه فرآوری انار بودند و در نهایت ۱۵ طرح ارائه شد که هشت طرح آن به مرحله پایانی راه یافت و از سوی داوران مورد بررسی قرارگرفت.
او بیان کرد: این رویداد در ۶ محور خواص دارویی پوست، دانه وهسته انار، مشاغل خانگی مرتبط با این محصول، فرآوری بومی محصولات نوآورانه انار، تغییرالگوی کشت و کنترل بیولوژیک آفات، بهره وری از ضایعات و شیوههای نوین بسته بندی و بازاریابی انار برگزار شد.
بصیری تصریح کرد: حامیان این رویداد شرکت توسعه باغداری بهرامان، شرکت تعاونی مزرعه سبز نی ریز (نارنی) و جهادکشاورزی شهرستان نی ریز بودند.
مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان نیریز ادامه داد: استقرار در مرکز نوآوری نیریز و مجتمع کار آفرینی و نوآوری واحد استانی فارس و حمایت از ایده تا تجاری سازی از مهمترین مزایای برگزیدگان این رویداد بود.
او افزود: همزمان با این مراسم نیز نمایشگاهی از فرآوردههای انار و محصولات جانبی آن در مرکز علمی کاربردی نیریز برپا شد.
بصیری اضافه کرد: شهرستان نی ریز با تولید سالانه ۶۰ هزار تن انار قطب تولید این محصول در استان فارس بوده و رقم رباب نیریز شهرتی جهانی دارد و بیشترین میزان صادرات انار کشور را به خود اختصاص دادهاست.
انتهای پیام/ت