تحقیقات دانشمندان نشان داده است که مصرف یک میان وعده خاص می‌تواند سطح قند خون در دیابت نوع ۲ را کاهش دهد.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از اسال اکثر، سطح قند خون بعد از غذا خوردن افزایش می‌یابد که در صورت ابتلا به دیابت نوع ۲ می‌تواند مشکل ساز باشد.

این مطالعه ۱۲ هفته‌ای ، تأثیر مصرف روتین کشمش  در مقابل میان وعده‌های فرآوری شده جایگزین را بر سطح گلوکز خون در ۵۱ شرکت کننده  مبتلا به دیابت نوع ۲ ارزیابی کرد.

در این مطالعه، در افرادی که کشمش مصرف کردند در مقایسه با تنقلات فرآوری شده جایگزین، ۲۳ درصد کاهش قابل توجهی در سطح گلوکز بعد از غذا داشتند.

این آزمایش برای بررسی واکنش بدن به قند و نشاسته بعد از غذا و در عرض دو ساعت پس از صرف غذا انجام می‌شود،کشمش سطح قند خون شرکت کنندگان را در عرض ۱۲۰ دقیقه پس از مصرف کاهش می‌دهد؛ همچنین در مقایسه با تنقلات، افرادی که کشمش مصرف می‌کردند، ۱۹ درصد کاهش در گلوکز ناشتا و ۰.۱۲ درصد در هموگلوبین  داشتند.

گلوکز ناشتا به عنوان میانگین سطح گلوکز (قند) خون پس از ۸ تا ۱۰ ساعت  تعریف می‌شود.

محققان به این نتیجه رسیدند که به طور کلی،کشمش به عنوان جایگزین سالم تری در مقایسه با میان وعده‌های فرآوری است. 

میوه های خشک در شاخص گلیسمی (GI) رتبه پایینی دارد، شاخص گلیسمی، مقیاس درجه بندی است که برای تعیین اینکه چگونه هر نوع کربوهیدرات خاص بر قند خون افراد تأثیر می‌گذارد استفاده می‌شود.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.