به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ، علی صالحی معاون سوادآموزی آموزش و پرورش خراسان شمالی گفت : آموزش چهار هزار و ۵۲۰ نفر در دوره سواد آموزی، یکهزار و ۵۰۰ نفر در دوره انتقال و یکهزار و ۶۰۰ نفر در دوره تحکیم امسال در استان هدفگذاری شده است.
بیشتر بخوانید
او با بیان اینکه پارسال ۱۰ مرکز سوادآموزی در استان فعال بود گفت: امسال یک مرکز حرفهای سوادآموزی افزوده شد که بطور میانگین ۵۰ نفر در آن مهارتهای حرفهای از جمله کامپیوتر، خیاطی، حقوق شهروندی، جلوگیری از خشونت و همسرداری آموزش میبینند.
او افزود: در مجموع ۲۰ تا ۳۰ مهارت در مراکز سوادآموزی این استان وجود دارد که باتوجه به درخواست و نیاز مراکز این مهارتها آموزش داده میشود.
معاون سوادآموزی آموزش و پرورش خراسان شمالی گفت: سواد آموزان در مجموع بیش از سه هزار ساعت در این مراکز مهارت حرفهای میبینند.
صالحی در خصوص برگزاری کلاسهای سوادآموزی گفت: این کلاسها به صورت حضوری و با رعایت پروتکلهای بهداشتی خواهد بود.
او افزود: بر اساس آمارهای رسمی نرخ باسوادی خراسان شمالی که طبق استاندارد از سن ۱۰ تا ۴۹ سال اندازهگیری میکند در سال ۹۹ به ۹۷درصد رسیده است.
صالحی گفت : ۱۶ هزار و ۸۱۶ نفر بیسواد و کم سواد در اجرای طرح ارتقای باسوادی و براساس تفاهمنامه امضا شده بین سازمان نهضت سوادآموزی و استانداری جذب شده بودند.
او افزود: حدود ۷۶ درصد از تعداد بیسواد و کم سواد جذب شده در این طرح را بانوان و مابقی را آقایان تشکیل میدادند.
او با اشاره به اینکه بیشترین گروه سنی جذب شده ۳۰ تا ۳۹ سال بودند گفت: همچنین از افراد جذب شده بی سواد و کم سواد ۳۴.۵۴ درصد در مناطق شهری و ۶۵.۴۶درصد دیگر نیز در مناطق روستایی بودند.
خراسان شمالی در شمال شرق کشور واقع است و ۴۴ درصد از جمعیت آن در روستاها سکونت دارند.
انتهای پیام/ه