به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان جواد تاراسی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان گفت: برای نخستین بار در استان زنجان تولید روزانه ۵۰ تا ۶۰ کیلوگرم پودر پاپریکا آغاز شد.
او ادامه داد: برای نخستین بار در استان زنجان محصول تولیدی فلفل گلخانهای از واحدهای فعال گلخانه شهرستان زنجان به منظور تهیه پودر پاپریکا به مراکز فرآوری ارسال شد و در حال حاضر ۷۳ واحد فعال گلخانهای با سطح زیر کشت ۳۰ هکتار و تولید چهار هزار تن در حال فعالیت است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان گفت: از این تعداد واحدهای گلخانهای پنج واحد در حال تولید فلفل دلمهای رنگی با سطح زیر کشت یک هزارو ۵۰۰ مترمربع ۳۰۰ تن تولید دارد و هم اکنون روزانه به میزان نیم تن فلفل دریافت و مراحل فرآوری در یکی از شرکتهای پایانه صادراتی شهرستان زنجان در دست انجام است.
تاراسی تاکید کرد: بر اساس برآوردهای انجام شده روزانه ۵۰ تا ۶۰ کیلوگرم تولید پاپریکا به ارزش ریالی هر کیلوگرم ۱۵۰ تا ۲۰۰ هزار ریال در زنجان تولید خواهد شد و ادویه پاپریکا که یک ادویه مجارستانی است به عنوان طعم دهنده در غذاها استفاده میشود.
انتهای پیام/ف