
ابراهیم خسروشاهی رئیس اورژانس پیشبیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی زنجان گفت: بر اثر برخورد خودرو پژو پارس و سمند در کیلومتر ۳۶ آزادراه زنجان - قزوین، در مسیر شمالی، بلافاصله دو دستگاه آمبولانس از پایگاههای قرهبلاغ و چرگر به محل حادثه اعزام شد.
رئیس اورژانس پیشبیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی زنجان گفت: از ۹ مصدوم این تصادف، سه نفر توسط اورژانس قرهبلاغ و ۲ نفر دیگر توسط پایگاه چرگر به بیمارستان آیتاله موسوی منتقل شدند و چهار نفر نیز از انتقال به بیمارستان خودداری کردند.
وی به پویش نه به تصادف در کشور و استان اشاره کرد و گفت: این پویش از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای کاهش تصادفات جادهای در تعطیلات نوروزی آغاز شده است که خوشبختانه بسیاری از افراد به این پویش پیوستند.
خسروشاهی گفت: تلاش می شود با رعایت موارد خیلی کوچک، کاربردی و عملی بتوان از وقوع تصادفات، تلفات، مصدومیت ها و معلولیتهای حوادث جادهای را کاهش داد.