به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به گزارش اسپوتنیک، یک پزشک بیمارستان بالینی شهر وینوگرادوف، درباره مصرف هندوانه می گوید؛ هندوانه حاوی بسیاری از مواد مفید است: ویتامینهای گروههای A و C، B۶، عناصر غذایی گیاهی، منیزیم، کلسیم، سدیم و فسفر است. عنصر مغذی فسفر به دوباره پر کردن مایعات بدن و تنظیم دمای بدن کمک میکند.
این متخصص همچنین اشاره کرد که هندوانه نه تنها تشنگی را برطرف میکند، بلکه گرسنگی را نیز به خوبی برطرف میکند. علاوه بر این، هندوانه تأثیر مثبتی بر روی سیستم قلبی عروقی و فشار خون دارد، سموم را از بدن دفع میکند.
با وجود بسیاری از خواص مفید، برای برخی بیماریها، هندوانه مجاز نیست، به مقدار بسیار محدود باید خورد.
شاراپووا گفت: "ما پزشکان، به افراد مبتلا به اسهال، التهاب مثانه، تصلب شرایین، آدنوم پروستات توصیه میکنیم که هندوانه را به مقدار محدود بخورند. در صورت آسیب شناسی قلبی عروق، خوردن زیاد هندوانه توصیه نمیشود. "
او تأکید کرد که بهتر است هندوانه قبل از ناهار، ۲۰۰-۳۰۰ گرم در روز مصرف شود. در عین حال خوردن هندوانه در کنار سایر محصولات توصیه نمیشود. از سوی دیگر هندوانه بی کیفیت میتواند منجر به مسمومیت شود.
انتهای پیام/
سال 1398 و 1388 قیمت هندونه از آب هم کمتر بود