به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه گراتن عربیتا را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
بیشتر بخوانید:
مواد لازم
روغن زیتون...... به میزان لازم
سیر له کرده.... ۱ عدد
فلفل چیلی خشک خرد کرده...... ۲ عدد
گوجه خرد کرده ......۴۰۰ گرم
نمک..... به میزان لازم
پاستا پنه.... ۵۰۰ گرم
جعفری ریز خرد کرده.... ۱ شاخه
مخلوط پودر سیر و پودر پیاز .... یک دوم قاشق چایخوری
زردة تخممرغ...... ۱ عدد
سس سفید..... ۱۰۰ گرم
سس بشامل.... ۲۰۰ گرم
پنیر موزارلا رنده کرده... ۲۵۰ گرم
روشتهیه
قدری روغن زیتون کف تابة مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید. سیر و فلفل چیلی را اندکی تفت دهید. آنگاه گوجهفرنگی را بیفزائید و نمک را اضافه کنید و اجازه دهید تا کاملا آب گوجه گرفته شود. حالا در این فاصله پاستا را بپزید و در صافی بریزید. سپس جعفری، پودر سیر، پیاز و پاستا را به سس افزوده و پس از مخلوط کردن از روی حرارت بردارید و با زرده تخممرغ کاملا مخلوط کنید. اینک اندکی سس سفید، کف ظرف مناسبی بریزید و نیمی از پاستا را اضافه کنید. سپس مقداری سس بشامل و پنیر بریزید و این کار را یکبار دیگر تکرار کنید. حالا گراتن را با دمای ۲۰۰ درجة سانتیگراد در فر گرم کرده؛ به مدت ۸-۱۰ دقیقه در طبقه وسط فر بپزید تا سطح آن طلایی شود.
منبع: شورو شیرین
انتهای پیام/