به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از روسیا الیوم، ایرینا بیساروا، متخصص تغذیه روس با اشاره به اینکه یکسری عادتهای بد مانع از کاهش وزن میشوند، اظهار کرد: اول از همه و مهمتر اینکه، باید زندگی بی تحرک که متابولیسم را کند و در تجمع چربیها نقش دارد، متوقف کنیم.
ایرینا بیساروا افزود: یکی دیگر از این عادات بد، خوردن میوه هنگام شب است؛ در حالیکه میوه باید در نیمه اول روز تا ساعت ۴ بعد از ظهر خورده شود. میوهها اگرچه حاوی قندهای طبیعی هستند، اما این قندها گلوکز، فروکتوز و ساکارز هستند؛ بنابراین خوردن آنها هنگام شب توصیه نمیشود، زیرا این امر به افزایش وزن کمک میکند.
این متخصص اضافه کرد: عادت دیگری نیز وجود دارد که در کاهش وزن اختلال ایجاد میکند و آن دیر خوابیدن است؛ زیرا هنگامی که به موقع بخوابید ایمنی بدن تقویت و تعادل هورمونها حفظ میشود.
او با اشاره به اینکه بدن باید استراحت کافی داشته باشد، یکی دیگر از عادتهای بد برای کاهش وزن را سریع غذا خوردن عنوان کرد؛ و هشدار داد که "وقتی خیلی سریع غذا میخوریم، بدن وقت لازم برای هضم غذا را ندارد و سیری اتفاق نمیافتد؛ از این رو، این احتمال به وجود میآید که خیلی بیشتر از نیاز واقعی خود غذا بخوریم.
بیساروا افزود: یکی دیگر از عادتهای بد این است که بعضی افراد ترجیح میدهند صبحانه نخورند، اما لازم است حداقل یک وعده غذایی سبک داشته باشیم؛ زیرا صبحانه روند متابولیسم را شروع میکند و به بدن انرژی میدهد. همچنین نخوردن صبحانه کمکی به کاهش وزن نمیکند.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/