علی تن پوشان مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان در گفت و گو با خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، تصریح کرد: کشور ما به دانش فنی تولید دستگاه VRU یا همان تجهیزات بازیافت بخارات بنزین دست یافته و با تولید انبوه آن بزودی جایگاههای عرضه سوخت کشور به این تجهیزات مجهز میشوند.
وی با اشاره به نیاز کشور بابت صرفه جویی و تامین و توزیع در مصرف این کالای راهبردی افزود: هم اکنون بخشی از بنزین در هنگام حمل و تخلیه در جایگاههای سوخت و همچنین در هنگام انبارش تبخیر میشود که این مسئله ضمن هدررفت بنزین باعث وارد شدن زیان مالی به جایگاه داران میشود که با استفاده از این تجهیزات این مشکل مرتفع میشود.
فعال حوزه دانش بنیان افزود: استفاده از این تجهیزات علاوه بر جلوگیری از هدررفت منابع کشور در کاهش آلودگیهای زیست محیطی نیز موثر خواهد بود.
تن پوشان با بیان اینکه این دستگاه با اتک به دانش فنی داخلی درحال تولید است گفت: تولید این دستگاهها به صورت صددرصد داخلی سازی شده و موفق به اخذ تاییدیههای فنی مورد نیاز جهت عرضه به جایگاههای سوخت از از طرف شرکت پخش فرآوردههای نفتی ایران شده است.
وی تاکید کرد: این دستگاه با توان بازیافت بخش قابل توجهی از بخار بنزین در هر نوبت بارگیری و تخلیه فرآورده نفتی در جایگاه میتواند نقش موثری در جلوگیری از هدررفت منابع و کاهش آلودگی هوا داشته باشد.
تن پوشان افزود: با استفاده از این تجهیزات هوشمند امکان رصد این میزان بازیافت در هر ساعت از شبانه روز توسط مالک و همچنین شرکت پخش فرآوردههای نفتی ممکن بوده که این موضوع منجر به کنترل جامع دستگاههای نظارتی بر موضوع بهینهسازی مصرف سوخت کشور خواهد شد.
او همچنین گفت:با تجهیزاتی که در دستگاه مذکور تعبیه شده امکان انتقال هوشمند بنزین بازیافت شده بدون دخالت کاربران جایگاه ممکن بوده که این قابلیت نیاز به جایگاه به استخدام افراد بیشتر را کاهش داده و منجر به کاهش هزینههای جانبی نگهداری دستگاه خواهد شد.
انتهای پیام/