به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه کاناپ قارچ لذیذ و خوشمزه آشنا کنیم.
مواد لازم:
قارچ (از وسط دو نیم شده): ۴۰۰ گرم
روغن زیتون: ۲ ق س
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار لازم
مواد لازم سرو:
نان باگت (سرخ شده): یک عدد
سس گوجه فرنگی تند: ۲ ق س
فلفل قرمز (پودرشده): به مقدار لازم
سیر (ریز خردشده): یک حبه
نعناع خشک: یک ق چ
گردو (پودر شده): یک چهارم پیمانه
برگ آویشن تازه: در صورت تمایل
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. قارچ را در آن تفت دهید تا آب آن کشیده شود نمک و فلفل سیاه بزنید. نان باگت را سرخ کرده و سپس به ابعاد کوچک برش دهید. برشهای نان را در ظرف سرو بچینید.
سس گوجه فرنگی تند، مقداری فلفل قرمز پودرشده، سیر ریز خردشده یا له شده، نعناع خشک و گردوی پودر شده را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید. این مخلوط را روی برشهای نان بمالید و روی آنها قارچ قرار دهید. در صورت تمایل روی کاناپها را با برگ آویشن تزیین و سرو کنید.
منبع:شبکه آشپزی
انتهای پیام/