به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ، افشین خوشگوار معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش کردستان با بیان اینکه هر ساله طرح فلوراید درمانی در تعداد ۲ هزار و ۹۰۰ واحد آموزشی استان انجام میشود، گفت: امسال به دلیل شیوع کرونا کمتر از ۲۰ درصد دانش آموزان زیرپوشش این طرح قرار گرفتند.
او طرح وارنیش فلوراید درمانی به عنوان یکی از بهترین روشهای پیشگیری و کاهش پوسیدگی دندان دانشآموزان دانست و افزود: مدرسه بهترین مکان برای کنترل بیماریهای دهان و دندان در سنین کودکی است.
او اظهار کرد: این طرح که دانشآموزان پایه اول تا ششم ابتدایی را زیرپوشش قرار میدهد هر ساله با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و آموزش و پرورش استان در سطح مدارس انجام میشود.
به گفته خوشگوار، سال گذشته حدود ۹۸ درصد دانشآموزان پایه اول تا ششم ابتدایی زیرپوشش طرح فلوراید درمانی قرار گرفتند.
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان کردستان افزود: امید است اردیبهشت سال آینده بتوانیم این طرح را در استان اجرا کنیم.
او گفت: با اجرای طرح فلوراید درمانی میتوان از پوسیدگی دندان ۲۰ تا ۶۰ درصد جامعه هدف (دانش آموزان) پیشگیری کرد.
خوشگوار یادآورشد: وارنیش فلوراید مقاومت دندان را نسبت به پوسیدگی افزایش میدهد و امروز برای ارتقای سلامت در بسیاری کشورهای جهان استفاده میشود.
تعداد ۲ هزار و ۹۰۰ واحد آموزشی در استان وجود دارد که از این تعداد هزار و ۸۰۰ شهری و مابقی روستایی است و جمعیتی معادل ۲۹۰ هزار نفر از دانش آموزان استان را شامل میشود.
انتهای پیام/ع