رامین امینی زارع مدیر روابط عمومی بیمه کشاورزی و کارشناس مدیریت و ریسک در گفتوگو با خبرنگار بانک و بیمه گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص افزایش حق بیمه کشاورزی طی چند سال اخیر، اظهار کرد: همزمان با تغییرات اقلیمی تحت تاثیر گرمایش جهانی، تولید کشاورزی یا به عبارتی امنیت غذایی با مخاطره جدی روبهرو شده و حق بیمه کشاورزی تولیدی در جهان نیز سه برابر افزایش یافته است.
او ادامه داد: براساس این آمار، میزان حق بیمه تولیدی در بیش از صد کشور عضو ملل متحد، از سال ۲۰۰۷، پس از یک دوره ۱۰ ساله، با سه برابر افزایش، به ۳۱ میلیارد دلار رسیده که تاکنون بی سابقه بوده است.
امینی زارع بیان کرد: بیمه کشاورزی از سوی دولتها در جهان به عنوان یکی از مهم ترین امور حاکمیتی ( Governance Affairs) به شمار میآید که امری مهم در پیوند مستقیم با امنیت غذایی به عنوان رکن اصلی امنیت ملی به شمار میرود. همچنین میزان اعتبار و اولویت به بیمه کشاورزی نیز یکی از معیارهای توسعه یافتگی کشورها در نظر گرفته میشود.
مدیر روابط عمومی بیمه کشاورزی گفت: منطقه غرب آسیا یکی از نقاط حساس و در معرض تخریب قرار دارد، به گونهای که گفته شده، میزان فرسایش خاک در کشور بیش از ۱۶ تن در هکتار بوده که حدود چهار برابر میانگین جهانی است. همچنین در مجموع حدود ۲ میلیارد تن در سال فرسایش خاک رخ میدهد که نشان دهنده سرعت اثرگذاری پدیدههای تهدیدکننده امنیت غذایی است.
بیشتربخوانید
او تصریح کرد: در کشور ما بیمه کشاورزی، با پشتیبانی و همکاری بانک کشاورزی و با تاکید وزیر جهادکشاورزی، به صورت قوام یافتهای توانایی فنی و زیرساختی جبران نظام مند خسارات را دارد و با اجرای بیمههای فراگیری همچون بیمه فراگیر طیور که با تایید "فائو" یکی از نمونههای موفق والگویی جهانی بوده که میتواند کمک مهمی برای استمرار تولید به شمار رود.
این مقام مسئول در پایان بیان کرد: در حال حاضر همه عملیات مالی و بخش عمدهای از عملیات بیمه گری برخط بوده و در بررسی خسارات از فن آوری سنجش از دور( Remote Sensing) بهرهگیری میشود که نمونه کارآمدی این فن آوری دانش بنیان در سیل سال گذشته(۱۳۹۸) نمایان شد.
انتهای پیام/