به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
یاسوج، هادی زارع پور مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: بسته اجرایی تحولی پیوند سواد و زندگی مصوبه شورای راهبردی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در ۶ مرکز یادگیری محلی استان با برنامههای کارآفرینی و تولید در حال اجرا است.
زارع پور افزود: در این مراکز همزمان با آموزشهای سواد پایه مهارتآموزی و تولید محصول انجام میشود.
او بیان کرد: آموزش شغلی و تولید در این مراکز با ظرفیت سنجی و شرایط بومی و توانمندیهای ویژه هر منطقه در حال اجراست.
مدیرکل آموزش و پرورش استان گفت: با مشارکت ادارات، نهادها و دستگاههای اجرایی، تولید لباس، صنایع دستی، مواد غذایی و ماسک ازمهمترین عملکرد این مراکز است.
او افزود: آموزش مهارتهای زندگی، اجتماعی، حقوق شهروندی، خیاطی، زنبورداری، انواع مشاوره کمکهای اولیه در این مراکز انجام میشود.
ارسلان حسن پور مدیر صندوق کارآفرینی امید کهگیلویه و بویراحمد گفت: به سواد آموزان این مراکز که رشتههای شغلی خاصی را فرا میگیرند با معرفی ادارات متولی تسهیلات ایجادکارگاه و تولید ارائه میشود.
حسن پور افزود: تسهیلات ویژه کارآفرینی و حمایت تشویقی از سوادآموزان قبول شده از دیگر برنامههای این صندوق است.
حمدالله خواهش نیک معاون سوادآموزی آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: با هماهنگیهای انجام شده با تعاونیها و برخی موسسات تولیدات روستایی و عشایری این مراکز خریداری و فرصتی برای تأمین معاش خانوادهها فراهم شده است.
خواهش نیک افزود: در بخش کمکهای مومنانه نیز پخت نان و تهیه بستههای معیشتی در برخی مراکز انجام و بین نیازمندان توزیع میشود.
او بیان کرد: آموزش زنبورداری و حصیر بافی در گچساران، تولید ماسک در عشایر و برنامههای مشاورهای و مهارتهای زندگی در بهمئی، چاروسا، لنده کمکهای مومنانه و خیاطی در دنا و تولید ماسک درعشایر از جمله فعالیتهای انجام شده است.
انتهای پیام/س