در گزارش زیر طرز تهیه آش گوجه فرنگی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، درگزارش زیر قصد داریم شما را با دستور پخت آش گوجه آشنا کنیم.

مواد لازم:

نمک، فلفل و زرد چوبه - به مقدار لازم
آب غوره - به مقدار لازم
گوجه فرنگی - ۷۰۰ گرم
برنج - ۱۵۰ گرم
سبزی (جعفری، نعناع، تره) - ۵۰۰ گرم
پیاز - ۲ عدد
رب گوجه فرنگی - یک قاشق سوپ خوری
لپه - ‎۱۵۰ گرم


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از پرتزل سوسیس خوشمزه و بورک گوشت و بادمجان ترکی تا فوت و فن‌های آش رشته در شهر‌های مختلف + تصاویر


طرز تهیه:

۱- ابتدا در ظرفی مناسب مقداری روغن داغ می‌کنیم. سپس پیاز‌ها را نگینی و در آن نیمه سرخ می‌کنیم. زردچوبه، نمک و فلفل را به همراه رب گوجه فرنگی در آن تفت می‌دهیم.

۲- برنج و لپه را می‌شوییم و با آبکش آب اضافی آن‌ها را می‌گیریم و به آش اضافه می‌کنیم و سپس به آن مقدار کافی آب می‌افزاییم و حرارت را زیاد می‌کنیم تا آش بجوشد و دوباره حرارت را کم می‌کنیم تا بپزد. سبزی‌ها را می‌شوییم و خرد می‌کنیم.

۳-گوجه‌ها را پوست و نگینی خرد می‌کنیم و در ظرفی با روغن داغ کمی تفت می‌دهیم و سپس به همراه سبزی و آب غوره به آش اضافه می‌کنیم.

۴- البته قبل از آن از پخته شدن کامل برنج و لپه اطمینان حاصل می‌کنیم.۲۰ دقیقه بعد آش آماده است. آن را با نعناع داغ و پیاز داغ تزیین می‌کنیم.

نکات
۱- این آش در همدان به صورت ترش خورده‌ می‌شود و در واقع بیشتر آب آن را آب غوره تشکیل می‌دهد در صورت تمایل مقدار آب غوره را زیاد کنید.

۲- اگر گوجه‌های شما زیادی شل هستند از ریختن قسمت داخلی آن خودداری کنید و تنها قسمت سفت گوجه را خرد و به غذا اضافه کنید.

۳- برای پوست گرفتن گوجه تنها کافی است آن‌ها را در آب جوش به مدت ۳۰ ثانیه بجوشانید و بعد با کارد تیزی پوستشان را جدا کنید.

۴- اضافه کردن گرد غوره به جای آب غوره غذایتان را خوشمزه‌تر می‌کند.۵-حتما لپه را از شب قبل خیس کنید و اگر فراموش کردید آن را بجوشانید و آبش را خالی کنید تا نفخ آن گرفته شود.

 

منبع: خراسان

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۳۷ ۲۶ دی ۱۳۹۹
درست کنید بخورید خیلی خوبه