ظفرقندی گفت: تأخیر در اجرای واکسیناسیون کرونا آثار مخربی در سلامت و معیشت مردم در پی خواهد داشت.

به گزارش حوزه بهداشت و درمانگروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ جلسه‌ ستاد مرکزی مدیریت و هماهنگی سوانح و حوادث غیر مترقبه سازمان نظام پزشکی با محوریت لزوم تسریع در تهیه و توزیع واکسن کووید ۱۹ در سرار کشور برگزار شد.

در این جلسه محمدرضا ظفرقندی، رئیس کل سازمان نظام پزشکی اظهار کرد: سازمان نظام پزشکی از ماه‌ها قبل در خصوص لزوم تسریع در تهیه و توزیع واکسن کرونا جهت اقشار مختلف جامعه از جمله کادر درمان پیشنهادات و راهکار‌ها و آمادگی جهت تهیه و همکاری کارشناسی خویش را به مسئولان عالی رتبه کشور و وزارت بهداشت منعکس کرده است.

او افزود: با توجه به شیوع گسترده بیماری کووید ۱۹ در سراسر کشور و آمار مرگ‌ومیر، انجام واکسیناسیون سریع ضرورتی، قطعی و علمی است. به نظر می‌آید هر گونه تأخیر در روند تهیه و توزیع واکسن مشکلات بسیاری را برای سلامتی آحاد مختلف جامعه ایجاد خواهد کرد. انجام واکسیناسیون کرونا توصیه قطعی تمامی جوامع بین‌المللی و بهداشتی سراسر دنیاست و قریب به اتفاق کشور‌های منطقه نیز به این امر مبادرت ورزیده و در حال اجرای آن هستند و اینطور به نظر می‌رسد که در ایران روند اجرای واکسیناسیون با سرعت گسترش بیماری کووید ۱۹ متناسب نیست و طولانی شدن این بیماری صدمات جبران ناپذیری را به حوزه‌ی سلامت و معیشت مردم وارد خواهد کرد.

ظفرقندی تأکید کرد: راه منطقی رهایی از این بیماری و آثار مخرب آن اجرای هرچه سریع‌تر واکسیناسیون است و تمامی تلاش‌ها در مقطع فعلی باید متمرکز بر خرید واکسن کرونا باشد.

در اجرای واکسیناسیون عنصر زمان فراموش نشود

مصطفی معین، رئیس شورای عالی نظام پزشکی اظهار کرد: مسئولان کشور باید حساسیت و احساس مسئولیت‌پذیری بیشتری نسبت به تأمین حقوق شهروندی ایرانیان به ویژه «حق سلامت» از خود نشان داده و نسبت به خرید واکسن استاندارد بیماری کووید ۱۹ هر چه سریع‌تر اقدام کنند.

او افزود: تاکنون تعداد زیادی از کشور‌ها نسبت به تهیه واکسن کرونا اقدام کرده اند و در این میان نامی از ایران نیست. با توجه به اینکه تنها راه قطعی مبارزه با این همه گیری انجام واکسیناسیون به موقع است بایستی نسبت به تهیه هر چه سریع‌تر آن اقدام کرد.

او تصریح کرد: از اقدام به تولید واکسن کرونای داخلی بسیار مسروریم و ضمن حمایت از دانشمندان پرتلاش کشورمان در این زمینه معتقدیم در اجرای واکسیناسیون عنصر زمان نباید فراموش شود. انجام واکسیناسیون به موقع از گسترش و آمار مرگ‌ومیر بیماری می‌کاهد، بنابراین در این مقطع تهیه و توزیع سریع واکسن حیاتی است.

غلبه بر همه گیری کرونا تنها از راه اجرای سیاست‌های بهداشتی

 آقازاده رئیس مجمع عمومی سازمان نظام پزشکی نیز گفت: غلبه بر همه گیری کرونا تنها از راه اجرای سیاست‌های بهداشتی روشن مقدور است و در حال حاضر واکسیناسیون کرونا، به عنوان یکی از مهم‌ترین راه‌های مقابله با این همه گیری در تمام دنیا مطرح و در حال اجراست و لازم است در کشور ما نیز روند ثبت سفارش و خرید واکسن با سرعت بیشتری انجام شده و احاد مختلف هموطنان عزیز ما نیز از این طلیعه امید که امکان کنترل و محدود کردن سرایت این بیماری مرگبار را به دنبال دارد بهره‌مند شوند.

او افزود: مسئولان کشور باید از تمامی ظرفیت‌ها و منابع مالی ممکن استفاده کرده و ضمن پیش‌بینی در لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ خدمات، سلامت را به گونه‌ای پیش‌بینی کنند که تأمین اعتبار برای خرید واکسن از اولویت قطعی برخوردار بوده و در حفظ حیات و زندگی میلیون‌ها هموطن زمان را از دست ندهیم.

 تأمین واکسن یک امر ضروری و حیاتی است

محسن مصلحی، دبیر شورای عالی نظام پزشکی تصریح کرد: با توجه به شروع استفاده از واکسن کرونا در کشور‌های دیگر لازم است مسئولان بر تهیه هر چه سریع‌تر واکسن تمرکز کرده و با سرعت بیشتری این واکسن را در اختیار مردم قرار دهند. سازمان نظام پزشکی نیز آمادگی خود را جهت ارائه خدمات واکسیناسیون به مردم و کادر درمانی اعلام می‌کند.

او افزود: تهیه و تأمین واکسن یک امر ضروری و حیاتی است و باید در یک بازه زمانی محدود و مشخص این امکان برای جامعه فراهم شود و هرچه زمان عرضه واکسن به تأخیر بیافتد، قطع زنجیره‌ بیماری سخت‌تر، زمان برتر و عوارض ناشی از آن بیشتر خواهد بود.

انتهای پیام /

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۴۲ ۱۷ دی ۱۳۹۹
عجله در واكسيناسيون عواقب بمرانب خطرناكتري داره
آخرین اخبار