خطیبی گفت:بنیاد علوی با هدف توسعه و ایجاد اشتغال و محرومیت زدایی در نقاط کمتر برخوردار کشور همچون بخش دیشموک آغاز به فعالیت کرده است.
او افزود: با شناسایی اقلیم منطقه و انتخاب محصول عملیات کشت گیاهان دارویی به تناسب هر منطقههای شروع میشود.
خطیبی بیان کرد: برای مشارکت دادن مردم در این امر مهم افرادی به عنوان عامل توسعه در منطقه شناسایی و شروع به توسعه گری کشت گیاهان دارویی با مشارکت کشاورزان میکنند.
مدیر ملی رسته گیاهان دارویی بنیاد علوی گفت: با این کار کشاورزان در یک برنامه سه تا پنج ساله مشارکت و ارزش آفرینی لازم را برای منطقه ایجاد میکنند.
خطیبی افزود: از جمله فعالیتهایی که باعث رونق گیاهان دارویی در این منطقه و ارزش آفرینی آن میشود توجه به بازار و عرضه محصولات در بازارهای هدف است که با مشارکت نیاد علوی صورت میگیرد.
او بیان کرد: در سال اول فعالیت با هدف ایجاد زمینهای زراعی گیاهان دارویی، در سال دوم بحث ارزش آفرینی و واحدهای فرآوری و در سال سوم پایانههای صادراتی را مد نظر قرار می گیرد.
او افزود:در منطقه دیشموک محصولات متناسب با بازار و اقلیم کار کشت می شوند که خوشبختانه شرکتهای بزرگی در کشور در این زمینه اعلام آمادگی کردند.
مدیر ملی رسته گیاهان دارویی بنیاد علوی کشور گفت: یکی از اهداف این طرح دریافت ارزش افزوده بالاتر و بیشتر نسبت به کشت گندم و جو در منطقه دیشموک است.
او افزود: بودجهای به صورت یارانه برای خرید بذر و نشاء در اختیار کشاورز قرار داده می شود.
مدیر ملی رسته گیاهان دارویی بنیاد علوی گفت: تلاش می کنیم تا پاییزه ۱۴۰۰ بیش از صد هکتار گیاه دارویی کشت شود.
انتهای پیام/ع