در گزارش زیر طرز تهیه نان خامه‌ای شکلاتی با بستنی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در گزارش زیر قصد داریم شما را با طرز تهیه نان خامه‌ای شکلاتی با بستنی آشنا کنیم.

مواد لازم
سس شکلاتی به مقدار لازم
بستنی شکلاتی به مقدار لازم
تخم مرغ ۵ عدد
آرد ۱۱۰ گرم
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
شکر ۱ قاشق غذا خوری
کره ۱۱۵ گرم
آب ۱ فنجان


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از رولت مرغ کبابی و توپ سیب زمینی با ژامبون و پنیر تا یک کوکوی متفاوت با چیپس و ترشی بادمجان بوشهری + تصاویر


طرز تهیه
۱ فر رو روشن کرده و حرارت رو روی ۲۱۰ درجه سانتیگراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) قرار میدیم تا گرم بشه.
۲ تو یه ماهی تابه متوسط، کره، شکر، نمک و آب رو روی حرارت مخلوط میکنم و به هم میزنیم تا کره کاملا ذوب بشه.
۳ بعد از روی حرارت برمیداریم و آرد رو اضافه میکنیم و به هم میزنیم تا کاملا مخلوط بشن.
۴ مجددا روی حرارت شعله متوسط قرار میدیم و تقریبا ۱ دقیقه روی حرارت به هم میزنیم و بعد اجازه میدیم ۵ دقیقه خنک بشه.
۵ بعد یکی یکی ۴ تخم مرغ رو اضافه میکنیم و با موادمون بقدری مخلوط میکنیم که نرم بشه و شکل و فرمش رو توی قاشق از دست نده (از هم وا نره).
۶ با استفاده از یه قاشق سوپ خوری، از خمیرمون توپک‌های کوچیک توی سینی فر که قبلا کاغذ روغنی توش گذاشتیم، با فاصله ۵ ساتیمتر از هم، قرار میدیم (از این مقدار مواد اولیه بسته به سایز انتخابیمون تقریبا ۲۴ تا شیرینی بدست میاد).
۷ تخم مرغ باقی مونده رو تو یه کاسه کوچیک میشکنیم و با قلموی آشپزی روی خمیرمون میکشیم.
۸، ۲۵ تا ۳۰ دقیقه توی فر میذاریم تا پف کنه و طلایی بشه. بعد از فر بیرون میاریم و اجازه میدیم کاملا خنک بشه.
۹ بعد از اینکه کاملا خنک شد، شیرینی‌ها رو از وسط (بصورت افقی) نصف میکنیم و بین دو لایه به مقدار دلخواه بستنی میذاریم و روی شیرینی هم سس شکلاتی میریزیم.

منبع: تبیان

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.