به گزارش حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، جذب سرمایه برای تبدیل ایدهها و طرحهای نوآورانه به طرحهای شکوفا و تجاریسازی شده از جمله راهبردهای معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری است. بر این اساس فراخوانی برای رفع نیازها و چالشهای معدنکاری کشور و ایجاد صنایع جدید دانشبنیان منتشر شد.
در این رویداد، شرکتهای دانشبنیان، خلاق و فناور دارای ایده و طرحهای فناورانه مرتبط با بخش معدن و صنایع معدنی برای رفع نیازها و چالشهای معدنکاری کشور و ایجاد صنایع جدید دانشبنیان دعوت به همکاری شدهاند. حمایت از افراد دارای ایده و طرح نوآورانه برای حل مسائل و رفع نیازهای فناورانه شرکت مجتمع صنایع و معادن احیاء سپاهان از اهداف برگزاری این رویداد است.
شبکه فن بازار معاونت علمی، ستاد توسعه فناوریهای، فوتونیک، لیزر، مواد پیشرفته و ساخت معاونت علمی، صندوق نوآوری و شکوفایی و بنیاد ملی نخبگان از جمله نهادهای همکار در این طرح هستند.
کاربردهای نوین مواد معدنی، بازرگانی و لجستیک مواد معدنی، تولید مواد و تجهیزات پیشرفته صنایع معدنی و ایدههای ارزشآفرین در استحصال عناصر نادر خاکی، تولید زغالسنگ، آهن، مس، طلا و منگنز، صنایع فلزی و پایین دستی از محورهای این رویداد تعریف شده است.
بر اساس اعلام معاونت علمی، علاوه بر آن سرفصلهایی مانند بهینهسازی خطوط فرآوری و تولید مواد معدنی، بازیافت باطلهها و پسماند معادن و صنایع معدنی و افزایش راندمان ماشین آلات و تجهیزات معدنی نیز از جمله زمینههایی با قابلیت جذب سرمایه و سرمایهگذار هستند.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/