در گزارش زیر طرز تهیه خوراک سیب زمینی پاییزی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در گزارش زیر قصد داریم شما را با دستور پخت خوراک سیب زمینی پاییزی آشنا کنیم.

مواد لازم:
روغن زیتون – ۲ قاشق غذاخوری
پیاز متوسط خردشده – یک عدد
ساقه کرفس متوسط خردشده – ۲ عدد
سیر رنده شده – ۲ حبه
سیب زمینی خردشده – ۹۰۰ گرم
پودر گشنیز – یک قاشق چای‌خوری
پاپریکا – یک قاشق چای‌خوری
نمک – یک قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه – یک چهارم قاشق چای‌خوری
آب سبزیجات – ۴ پیمانه


بیشتربخوانید


طرز تهیه:
۱- روغن را در یک قابلمه روی حرارت متوسط داغ کنید. پیاز و کرفس را اضافه کنید و بپزید تا نرم شود (حدود ۶ تا ۸ دقیقه). سیر را اضافه کنید و بگذارید یک دقیقه دیگر بپزد. سیب زمینی، گشنیز، پاپریکا، نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید و یک دقیقه بپزید.


۲- آب سبزیجات را اضافه کنید و وقتی جوش آمد، حرارت را کم کنید تا سیب زمینی‌ها نرم شود (حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه).


۳- حدود دو پیمانه از مواد را داخل مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا نرم شود. پوره به دست آمده را به سوپ برگردانید و داغ میل کنید.

منبع: خراسان

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.