به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم، سرهنگ علی موالی ،رئیس پلیس فتای استان قم با اشاره به آغاز فعالیت کلاهبرداران در سایتها و شبکههای اجتماعی با عنوان ثبت نام لاتاری،اظهار کرد: هرسال در بازه زمانی مهرماه تا آبان ماه، کلاهبرداری از طریق ثبت نام لاتاری به سرعت گسترش یافته و مجرمان سایبری از این طریق اقدام به فریب کاربران میکنند.
او افزود: در رایجترین شیوه کلاهبرداری با این روش، کلاهبرداران علاوه بر دریافت مبالغ بالا از شهروندان بابت ثبت نام لاتاری، آنها را به صفحه جعلی درگاه پرداخت یا همان فیشینگ هدایت و پس از سرقت اطلاعات بانکی، اقدام به برداشت غیر مجاز از حساب بانکی آنها میکنند.
رئیس پلیس فتای استان قم با اشاره به جمعآوری اطلاعات شهروندان در قالب لاتاری گفت: مجرمان سایبری با داشتن این اطلاعات، در آینده این افراد را مورد حملات مجرمانه خود قرار می دهند و به اخاذی از آنان میپردازند.
او ادامه داد: در شیوهای مشابه نیز ممکن است افراد پیامکی مبنی بر قبولی در لاتاری دریافت کنند که در این مورد هم شهروندان باید بسیار هوشیار باشند و هیچ توجهی به اینگونه پیامها نکنند و از ارسال اطلاعات شخصی خود در پاسخ به آنها خودداری کنند.
موالی گفت: بسیاری از سازندگان و گردانندگان سایتها و صفحات فضای مجازی که این کلاهبرداریها را انجام میدهند ساکن خارج از کشور هستند و با این شگرد از یک کشور خارجی، اقدام به سرقت و خالی کردن حساب شهروندان میکنند.
او از شهروندان خواست: در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک به سایت پلیس فتا به نشانی اینترنتی www.cyberpolice.ir مراجعه و موضوع را در قسمت مرکز فوریتهای سایبری ثبت کنند.
انتهای پیام/ش