به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم،سرهنگ علی موالی ،رئیس پلیس فتای استان قم اظهار کرد:ترک تحصیل کردگانی که امروزه از موقعیت خوبی در جامعه برخوردارند و برای پرستیژ اجتماعی خود به دنبال خرید مدرک دانشگاهی هستند، بهترین طعمه برای مجرمان سایبری هستند.
او افزود:مجرمان سایبری با شناسایی برخی افراد در فضای مجازی به خصوص در شبکههای اجتماعی و طرح رفاقت با آنها و وسوسه کردن طعمههای خود برای خرید مدرک دانشگاهی این افراد را قربانی اهداف مجرمانه خود میکنند.
موالی ادامه داد: مجرمان سایبری یا تقاضای واریز وجه به حسابهای مشخصی را میکنند و بعد از گرفتن پول دیگر پاسخگو نیستند و یا با هدایت این افراد به درگاههای جعلی بانکی اقدام به سرقت اطلاعات بانکی آنها میکنند که در هر دو صورت با توجه به مجرمانه بودن فعل، این افراد حتی جرات طرح شکایت هم ندارند و به راحتی قربانی مجرمان سایبری میشوند.
رئیس پلیس فتای استان قم عنوان کرد: جمعآوری اطلاعات متقاضیان از دیگر اقدامات مجرمان سایبری در تبلیغ فروش مدرک جعلی است و بعد از جمع آوری این اطلاعات با مهندسی اجتماعی این افراد را طعمه اهداف مجرمانه خود میکنند.
سرهنگ موالی گفت: فریب تبلیغات فروش مدرک تحصیلی در فضای مجازی به خصوص شبکههای اجتماعی را نخورید و در این خصوص از واریز هرگونه وجه به حساب دیگران خوداری کنید.
او اظهار کرد: افرادی که در فضای مجازی اقدام به فروش مدارک جعلی میکنند و افرادی که این مدارک جعلی را خریداری کرده و در جایی ارائه میدهند، مجرم هستند و طبق قانون با این افراد برخورد میشود.
رئیس پلیس فتای استان قم گفت: هشدارهای پلیس فتا را جدی بگیرید و در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی مراتب را از طریق نشانی پلیس فتا به نشانیhttp://www.cyberpolice.ir بخش ارتباطات مردمی گزارش کنید.
انتهای پیام/ش