به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، یک پیتزای ساده و خوشمزه میتواند عصرانه روزهای اول پاییز باشد و آن روز را متفاوتتر از هر روز کند. این پیتزا میتواند پیتزا قارچ باشد که علاوه بر این که فوقالعاده ساده است و در کمتر از ۲۰ دقیقه آماده میشود، طعم فوقالعادهای دارد و برای کسانی که رژیم گیاهخواری دارند، بسیار مناسب است. با طرز تهیه پیتزا قارچ همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه پیتزا قارچ
فلفل دلمه رنگی (خرد شده) نصف لیوان
زیتون (بدون هسته) نصف لیوان
گوجه خشک شده نصف لیوان
سیر دو حبه
روغن زیتون بکر دو قاشق سوپخوری
جعفری (خرد شده) دو قاشق غذاخوری
قارچ (خرد شده) ۴۰۰ گرم
پیاز متوسط دو عدد
نمک نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
نان تست چهار عدد
سس گوجه یکچهارم لیوان
پنیر پیتزا یکچهارم لیوان
بیشتر بخوانید
طرز تهیه پیتزا قارچ
این پیتزای خوشمزه و خانگی میتواند یک وعده شام نسبتا سبک برای شما باشد. پس مواد اولیه را بردارید و آستینها را بالا بزنید و دست به کار شوید!
قارچ، فلفل دلمه، پیاز و سیر را خوب بشورید.
قارچ، فلفل دلمهای و پیاز را در اندازه متوسط خرد کنید. سیر را رنده کنید و یک دسته جعفری را ریز ریز کنید. حالا فر را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
نانها را روی یک سینی بچینید. بهتر است کف سینی را با کاغذ آشپزی بپوشانید. روی نانها یک لایه سس قرمز بریزید. سپس ترکیبی از قارچ، فلفل دلمه، زیتون، پیاز، گوجه خشک شده و سیر را روی آنها بریزید. روی این ترکیب کمی روغن زیتون بریزید و پنیر پیتزا را روی آنها بریزید. اگر میخواهید غذای کم چربتری بخورید، میتوانید پنیر کمتری استفاده کنید. روی پنیر کمی سس قرمز، نمک و فلفل سیاه بریزید. میتوانید تعداد نان تست را بر حسب تعداد افراد به نسبت مواد اولیه کم و زیاد کنید.
سینی را داخل فر (که قبلا گرم شده) بگذارید و اجازه دهید ۱۵-۲۰ دقیقه بپزد تا پنیر روی آن طلایی شود. سپس آن را از فر در بیاورید و جعفریهای خرد شده را روی پیتزا بریزید. چند دقیقه اجازه دهید تا سرد شود حالا میتوانید از خوردن یک پیتزا قارچ خوشمزه لذت ببرید!
گوجه خشک شده را میتوانید از روز قبل در خانه درست کنید و یا از بیرون تهیه کنید. برای درست کردن آنها گوجه را به صورت حلقههای نازک ببرید و جلوی آفتاب بچینید.
منبع: کتاب کاله
انتهای پیام/