در این مطلب دستورالعمل تهیه کراکت مرغ آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای درست کردن غذا‌های جدید و متنوع احتیاج چندانی به مواد اولیه خاص و خارق العاده نداریم، گاهی می‌توان با چیز‌هایی که در دسترس داریم غذای خوشمزه و سریع تهیه کنیم. کراکت مرغ یکی از همین غذاهاست که می‌توانید به سادگی در منزل درست کنید.

مواد لازم برای تهیه کراکت مرغ

مرغ حدودا یک کیلوگرم (یک عدد)
قارچ نیم کیلوگرم
سس بشامل یک پیمانه
زرده تخم‌مرغ سه عدد
تخم‌مرغ سه عدد
کره ۶۰ گرم
پیاز یک عدد
پودر نان خشک یک پیمانه
کرفس (خردشده) دو قاشق غذاخوری
جعفری (خردشده) دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم


بیشتر بخوانید:

طرز تهیه کراکت مرغ

مرغ را به خوبی بشویید، پیاز را پوست گرفته و خرد کنید. با کمی کرفس و جعفری خرد شده ادویه در آب (حدود نصف لیوان) بپزید.

وقتی مقدار کمی آب در قابلمه باقی مانده بود (حدود چند قاشق)، قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید سرد شود. در این فاصله آب مرغ را از صافی رد کنید. وقتی مرغ سرد شد، استخوان‌ها را جدا کرده و آن را چرخ کنید.

سس بشامل را آماده کنید و آب مرغی که صاف کردید را به آن اضافه کنید. سه عدد زرده تخم‌مرغ را به همراه کمی نمک و فلفل به سس اضافه کنید وهم بزنید.

قارچ‌ها را بشویید و ریزخرد کنید، ماهیتابه را روی حرارت بگذارید و با ۵۰ گرم کره تفت دهید. سپس قارچ تفت داده‌شده را به همراه مرغ و مقداری جعفری خردشده به سس بشامل اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به صورت مایه خمیری نسبتا سفت در بیاید. (اگر خمیر شما رقیق شد می‌توانید کمی از خرده نان خشک‌شده را به آن اضافه کنید).

گلوله‌ای به اندازه تخم مرغ از خمیر جدا کنید وآن را به صورت لوله در آورید (ضخامت یک بند انگشت و طول چهار سانت). تخم‌مرغ‌ها را در کاسه بزنید و در آن کمی نمک و فلفل بریزید.

کراکت‌ها را در خرده نان و سپس در کاسه تخم‌مرغ بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید تا کاملا طلایی شود.

کراکت شما آماده است می‌توانید آن‌ها را در ظرف مورد نظر چیده و با گوجه کیلاسی، برگ‌های جعفری یا کرفس خرد شده تزیین و سرو کنید.

منبع: کتاب کاله

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.