همزمان ۸ بیمارستان و مرکز درمانی با ظرفیت ۱۴۰۰ تخت بیمارستانی در چهارمین آیین پویش «ره سلامت» از طریق ویدیوکنفرانس با حضور رییس جمهوری افتتاح می‌شود.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، همزمان ۸ بیمارستان و مرکز درمانی با ظرفیت ۱۴۰۰ تخت بیمارستانی در چهارمین آیین پویش «ره سلامت» از طریق ویدیوکنفرانس با حضور رییس جمهوری افتتاح می‌شود. این پروژه‌ها امروز پنجشنبه ۲۷ شهریور افتتاح می‌شوند و بیمارستان‌ها در استان‌های آذربایجان غربی، کردستان، مازندران، تهران، گیلان، اصفهان و سیستان و بلوچستان هستند که با بهره برداری از این پروژه ها، بالغ بر ۱۲۵ هزار مترمربع و همچنین ۱۴۰۰ تخت به فضای درمانی و بهداشتی کشور افزوده می‌شود.

این پروژه‌ها با همکاری دانشگاه‌های علوم پزشکی، سازمان مجری ساختمان‌ها و تاسیسات عمومی و دولتی وزارت راه و شهرسازی و همچنین کمک خیرین حوزه سلامت ساخته شدند و کل اعتبار هزینه شده در این پروژه ها، بالغ بر ۶ هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال با اشتغال زایی بیش از ۳ هزار و ۷۰۰ نفر است.

بهره برداری از یک هزار و ۹۲۱ پروژه حوزه سلامت تا پایان دولت دوازدهم

تا پایان دولت دوازدهم یک هزار و ۹۲۱ پروژه حوزه سلامت در قالب پویش #ره_سلامت به بهره برداری می‌رسد و در هفته دولت، ۱۶۴ پروژه در کشور افتتاح شد و تا ۱۲ فروردین ماه سال آینده، یک هزار و ۴۰۰ پروژه حوزه سلامت به بهره برداری می‌رسد تا سال آینده حدود ۱۱ هزار تخت بیمارستانی به ظرفیت تخت‌های بیمارستانی کشور اضافه می‌شود. از نظر واحد‌های بهداشتی و درمانی در دولت‌های یازدهم و دوازدهم، ۳۰ درصد به ظرفیت کشور اضافه شد.در آخرین روزهای شهریور ۹۹ و در روزگار جدال با ویروس کرونا با افتتاح همزمان ۸ بیمارستان و مرکز درمانی با ظرفیت ۱۴۰۰ تخت بیمارستانی برداشته می‌شود. بیمارستان‌هایی که در استان‌های آذربایجان غربی، کردستان، مازندران، تهران، گیلان، اصفهان و سیستان و بلوچستان و با حضور رییس جمهوری به صورت ویدیو کنفرانس افتتاح خواهند شد.

بیمارستان آیت الله خویی

یکی از بیمارستان‌های آماده افتتاح، بیمارستان آیت الله خویی در شهر خوی از توابع استان آذربایجان غربی بوده و با زیربنای ۳ هزار و ۵۰۰ متر مربع و تعداد ۲۹۵ تخت با اعتباری بالغ بر یک هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال و اشتغال زایی ۷۵۰ نفر ساخته شده و هم اکنون آماده ارائه خدمت به مردم عزیز این منطقه است.

عملیات اجرایی این پروژه در ۴ طبقه از سال ۱۳۹۱ آغاز شد. بیمارستان دارای بخش‌های جراحی با ۹ تخت، اورژانس با ۳۵ تخت، بستری با ۱۷۵ تخت و بخش‌های ویژه با ظرفیت ۷۶ تخت است. همچنین علاوه بر بخش‌های جراحی و درمانی ذکر شده می‌توان به راه اندازی بخش‌های تشخیصی از جمله سی تی اسکن، رادیولوژی، پاراکلینیک و آزمایشگاه کرونا اشاره کرد.

بیمارستان شفای سقز

دومین پروژه بیمارستانی که امروز ۵ شنبه افتتاح می‌شود، بیمارستان شفای سقز در استان کردستان است، این بیمارستان با زیربنای بالغ بر ۱۶ هزار و ۷۰۰ متر مربع و تعداد ۲۳۵ تخت بیمارستانی با اعتباری بالغ بر یک هزار میلیارد ریال و اشتغالزایی ۳۰۰ نفر ساخته شده است.

عملیات اجرایی بیمارستان در ۴ طبقه، از سال ۱۳۸۷ آغاز شد که دارای بخش‌های جراحی با ۵ تخت، اورژانس با ۲۰ تخت، بخش بستری با ۱۷۶ تخت و بخش‌های ویژه با ظرفیت ۳۴ تخت است همچنین در این بیمارستان علاوه بر بخش‌های جراحی و درمانی ذکر شده می‌توان به بخش‌های تشخیصی از جمله سی تی اسکن، رادیولوژی، آزمایشگاه، سونوگرافی و ماموگرافی اشاره کرد.

بیمارستان خاتم الانبیاء (ص) بهشهر

سومین پروژه آماده بهره برداری، بیماستان خاتم الانبیاء (ص) بهشهر در استان مازندران با زیربنای بالغ بر ۱۸ هزار متر مربع و ۲۲۴ تخت بیمارستانی است.

این بیمارستان با اعتباری بالغ بر ۶۰۰ میلیارد ریال و اشتغال زایی ۷۷۳ نفر ساخته شده است پروژه بیمارستان بهشهر که عملیات اجرایی آن در ۵ طبقه و از سال ۱۳۸۷ عملیات اجرایی آن آغاز شد، دارای بخش‌های جراحی با ۶ تخت، اورژانس با ۲۰ تخت، بخش بستری با ۱۴۷ تخت و بخش‌های ویژه با ظرفیت ۵۱ تخت است.

بیمارستان پوست رازی تهران

بیمارستان پوست رازی تهران نیز با زیر بنای ۲۱ هزار و ۵۰۰ متر مربع و ظرفیت ۱۷۶ تخت با اعتباری بالغ بر یک هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال و اشتغال زایی ۵۵۰ نفر ساخته شده است.

عملیات اجرایی این پروژه در ۸ طبقه، از سال ۱۳۸۸ اغاز شد که دارای ۸ اتاق عمل سرپایی و ۴ اتاق عمل جراحی، بخش اورژانس با ۱۸ تخت، بخش بستری با ۱۴۱ تخت، بخش‌های ویژه با ظرفیت ۱۳ تخت و بخش شیمی درمانی با ظرفیت ۴ تخت است. همچنین در این بیمارستان علاوه بر بخش‌های جراحی و درمانی ذکر شده می‌توان به بخش‌های تشخیصی از جمله رادیولوژی، فوتوتراپی، آزمایشگاه و بخش‌های شیمی درمانی اشاره کرد.

مجتمع جامع پیوند حضرت مهدی (عج) بیمارستان مسیح دانشوری

ششمین پروژه آماده افتتاح در روز پنج شنبه با حضور رییس جمهوری، مجتمع جامع پیوند حضرت مهدی (عج) بیمارستان مسیح دانشوری با زیربنای ۵ هزار و ۶۰۰ متر مربع و تعداد ۱۰۰ تخت با اعتباری بالغ بر ۳۰۰ میلیارد ریال و اشتغال زایی ۴۰۰ نفر است. عملیات اجرایی پروژه مرکز پیوند مسیح دانشوری از سال ۱۳۸۶ آغاز شد. این مجتمع دارای ۶ تخت جراحی، بخش بستری با ۴۱ تخت و بخش‌های ویژه با ظرفیت ۵۳ تخت است.

مرکز بیماری‌های تنفسی زابل

مرکز بیماری‌های تنفسی زابل با زیربنای بالغ بر ۵ هزار و ۷۰۰ متر مربع و تعداد ۶۴ تخت با اعتباری بالغ بر ۲۷۰ میلیارد ریال و اشتغال زایی ۲۲۰ نفر ساخته شده است. عملیات اجرایی این پروژه در ۲ طبقه، از سال ۱۳۹۳ آغاز شد که دارای بخش‌های جراحی با ۴ تخت، اورژانس با ۱۵ تخت، بخش بستری با ۲۶ تخت، بخش‌های ویژه با ظرفیت ۹ تخت و بخش سل و آنکولوژی با ظرفیت ۱۰ تخت است.

بیمارستان تالش

هشتمین پروژه آماده افتتاح، بیمارستان تالش در استان گیلان بوده و این بیمارستان با زیربنای بالغ بر ۱۵ هزار و ۹۰۰ متر مربع و تعداد ۲۳۱ تخت با اعتباری بالغ بر یک هزار میلیارد ریال و اشتغال زایی ۴۵۰ نفر ساخته شده است.

عملیات اجرایی این پروژه نیز از سال ۱۳۸۷ آغاز شد که دارای بخش‌های جراحی با ۶ تخت، اورژانس با ۲۳ تخت، بخش بستری با ۱۵۹ تخت و بخش‌های ویژه با ظرفیت ۳۰ تخت است. همچنین در این بیمارستان علاوه بر بخش‌های جراحی و درمانی ذکر شده می‌توان به بخش‌های تشخیصی از جمله سی تی اسکن و ام آر آی و همچنین به امکانات توانبخشی همچون فیزیوتراپی اشاره کرد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۲۵ ۲۷ شهريور ۱۳۹۹
بهتره ده هزار تا ديگه آماده كنين چون از شنبه شروع ميشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۲۷ ۲۷ شهريور ۱۳۹۹
این پروزه ها که تماما" زمان احمدی نژاد شروع شده این دولت کلنگ چی رو زمین زده .دقت کنید تمام پروژه هایی که دولت بنام خودش میزنه مال زمان احمدی نژاده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۳۱ ۲۷ شهريور ۱۳۹۹
روحانط بدون ماسک چرا شهرستان ما تداره ..ایذه وباغملک با جمعیت بالای ۲۰۰ هزار نفر فقط ی بیمارستان دارن ایقد ک تو اوضاع کرونا جا نداشت انتقال میدادن اهواز ... بجای تخت کرونا مهار کنید فقط آماده ی مردن مردم هستین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۲۳ ۲۷ شهريور ۱۳۹۹
خیلی هم پز دادن نداره ۱۴۰۰ ک عددی در قبال ایهمه مبتلا نیس روزی ب اندازه ایی تخت مبتلا داریم ک .... نمیخاد تخت آماده کنید بجا اینا یخرده سفت وسخت محدودیت میکردین ... چن هزار نفر آدم باید بمیرن تا راضی شین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۴۵ ۲۷ شهريور ۱۳۹۹
خدا رو شکر
آخرین اخبار