در این مطلب دستورالعمل تهیه «عدس بل حامد» آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، «عدس بل حامد» غذایی عربی- لبنانی است که هم می‌توان گرم و هم سرد با نان پیتا (تافتون) به عنوان پیش غذا سرو کرد. در ادامه با ما همراه باشید تا با روش تهیه این غذای خوشمزه و متفاوت آشنا شوید.

مواد لازم:

۶۵۰ گرم عدس سیاه، معادل ۳ فنجان (بهترین جایگزین برای آن عذس سبز فرانسویست)

۱ لیتر آب

۲ عدد سیب‌زمینی، پوست کنده، خردشده

۲ قاشق سوپ‌خوری آرد

۶ حبه سیر، له شده

¼ فنجان گشنیز، خردشده

¼ فنجان آب لیمو

کمی نمک

کمی فلفل


بیشتربخوانید


طرز تهیه:

عدس‌ها را با آب به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت بگذارید تا بپزند. سیب‌زمینی‌ها را بیافزائید و اجازه دهید ۱۵ دقیقه‌ی دیگر با هم بپزند، هر از گاهی مواد را هم بزنید تا عدس‌ها نرم شوند.

سیر و گشنیز را با ۱ قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون سرخ نمائید تا نرم شوند. سپس به عدس را بیافزائید.

آرد را در ۲ قاشق سوپ‌خوری آب حل کنید و به عدس اضافه نمائید.

اجازه دهید همه مواد به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم بپزند، هر از گاهی آن‌ها را هم بزنید تا نسوزند و نچسبند. پیش از سرو آب لیمو را به آن بیافزائید.

این غذا را هم می‌توان گرم و هم سرد با نان پیتا (تافتون) به عنوان پیش غذا سرو نمود.

منبع: الکوثر

انتهای پیام/

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.