به گزارش حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیسجمهور در مراسم رونمایی از شتاب دهنده «صدر فردا» با اشاره به اینکه متأسفانه در برخی زنجیرهها از جمله منیزیم مشکلات زیادی داریم که بخشی از آنها نیاز به سرمایه گذاران بزرگی مثل شستا دارد، گفت:ما از مواد شیمیایی گرفته تا مواد اولیه کاتالیستها نیازهایی داریم که به واسطه فعالیت شرکتهای دانشبنیان این نیازها تامین خواهد شد.
معاون علمی و فناوری رئیسجمهور تصریح کرد: علی رغم سطح مناسبی که در مهندسی مواد و دانش این حوزه داریم، اما میزان قابل توجهی از مواد اولیه کارخانهها به خصوص در آلیاژهای فلزی از طریق واردات تامین میشود. برای مثال تولید کاتالسیت را در نظر بگیرید که علی رغم وجود خطوط تولید خیلی پیشرفته در مواد اولیه هنوز وابستگیهایی داریم.
او گفت: در آلیاژهای خاصی مثل تیتانیوم، نیکل و آلیاژهای فولادی هنوز وابستگیهای شدیدی است. در چند روز گذشته تحریمهای جدیدی شامل ۲۲ آلیاژ فلزی اعمال شد. این موضوع باعث میشود توان دانشی موجود در کشور به کار گرفته شود و زمینه تولید انبوه این آلیاژها را فراهم کنیم. این اتفاق نیازمند حضور بخشهای بزرگ و سرمایه گذاریهای سنگین در این حوزه است تا ایدههای جوانان به کار گرفته شود.
ستاری افتتاح شتاب دهنده صدر فردا را حرکتی جدی برای جلوگیری از خام فروشی دانست و افزود: خاکهای نادر را در نظر بگیرید که در برخی موارد به صورت گرمی فروخته میشود، به کارگیری دانش فوقالعادهای که در کشور وجود دارد و فعالیت در این حوزه میتواند نتایج مناسبی را به همراه داشته باشد.
محمد رضوانیفرمدیر عامل شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی نیز در این مراسم با اشاره به تاثیر فعالیتهای نوآورانه بر افزایش میزان سود خالص اظهار کرد: برای سرمایه گذاریهای جدید باید به دنبال بنگاهسازی باشیم و نه بنگاهداری.
مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی تصریح کرد: در تفاهمنامهای که با معاونت علمی به امضا رسیده ۴ موضوع استفاده از ظرفیتهای شرکتهای دانش بنیان، ایجاد شتاب دهندههای تخصصی، ایجاد صندوقهای ویژه و حمایت از شرکتهای دانش بنیان مورد توجه قرار گرفت.
شتابدهنده تپسی در مرکز رشد دانشگاه علامهطباطبائی مستقر میشود
صدر فردا یکی از شرکتهای فرعی هلدینگ صدر تأمین و در قالب شتاب دهنده تخصصی با مأموریت توسعه کسب و کارهای نوین در حوزه معدن، صنایع معدنی و مواد پیشرفته شکل گرفته است. با سیاستهای اقتصاد مقاومتی اقدامات هدفمندی برای رسوخ فناوری و توسعه آن در کسب و کارهای فعلی هلدینگ و ایجاد کسب و کارهای دانش بنیان در طول زنجیره ارزش،تأمین هلدینگ و شرکتهای فرعی و وابسته آن برنامهریزی شده است.
شتابدهنده صدر فردا با همکاری مستقیم ستاد توسعه فناوریهای فتونیک، لیزر، مواد پیشرفته و ساخت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری فعالیتهای خود را در اکوسیستم نوآوری کشور انجام میدهد و در این مسیر ضمن بهرهگیری از شبکههای تخصصی موجود در کشور، سعی در به کارگیری قابلیتها و ظرفیتهای کارشناسان، متخصصان و پژوهشگران برای حل مشکلات بنگاههای فعال در بخش معدن و صنایع معدنی دارد.
انتهای پیام/