در این مطلب قصد داریم روش تهیه شیرینی گوفی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه شیرینی گوفی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

‌مواد لازم:

آرد ۲۵۰ گرم
شیر ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
جوش شیرین نصف قاشق چایخوری
نمک یه نوک قاشق
روغن مایع برای سرخ کردن


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

تخم مرغ و شیر رو با هم میزنیم تا یک دست بشه بعد نمک و جوش شیرین رو اضافه میکنیم و آرد رو هم کم کم به این مایع اضافه میکنیم تا خمیر به دست بیاد و به دست نچسبه.

خمیر رو پهن میکنیم و با قالب‌های دایره‌ای کوچک قالب میزنیم. روغن مایع رو میزاریم خوب داغ بشه و خمیر‌های دایره‌ای رو در روغن داغ میانداریم.

به محض اینکه تو روغن افتادن شروع میکنن به پف کردن و مثل یه توپ گرد کوچیک درمیان.

منبع: deser zardaloo

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
زهرا
۲۳:۰۸ ۲۶ مرداد ۱۳۹۹
این همون أردک هستش که مال آذربا یجان غربی هستش ،شیرینی نیست که
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۲۱ ۲۶ مرداد ۱۳۹۹
شیرینیشو از چی میگیره؟
Iran (Islamic Republic of)
زهره
۱۶:۱۱ ۲۶ مرداد ۱۳۹۹
شکر رو رو‌ش می پاچن.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۴۷ ۲۶ مرداد ۱۳۹۹
گفتین شیرینی. اینکه شکر نداشت؟
Iran (Islamic Republic of)
هاله
۱۸:۳۵ ۲۶ مرداد ۱۳۹۹
این یه نوع نان هست، پف میکنه و میشه وسط اون با قیف به سلیقه خودتون خامه، شکلات و عسل... پرکنید