در این مطلب قصد داریم روش تهیه پاناکوتا طالبی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه پاناکوتا طالبی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

‌مواد لازم:

طالبی ۵۰۰ گرم
شیر ۱/۲ پیمانه
خامه ۱۰۰ گرم
شکر ۱/۴ پیمانه
ژلاتین ۲ قاشق سوپخوری
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
رنگ خوراکی سبز به دلخواه


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

شکر رو روی شیر سرد میریزیم و به روش بن ماری آماده میکنیم خامه رو توی یه ظرف میریزیم یکم هم میزنیم تا صاف بشه بعد طالبی که باید توی مخلوط کن بریزیم و پوره باشه رو کم کم به خامه اضافه و هم میزنیم بعد ژلاتین که باید به دمای محیط رسیده باشه و وانیل رو اضافه و هم میزیم اگه دوست داشتین رنگ دسرتون سبزتر باشه کمی رنگ خوراکی هم بهش اضافه کنید و تو قالب میریزیم و میزاریم تو یخچال تا سفت بشه بعد از قالب خارج کرده و با طالبی تزیین میکنیم.

نکته:

میزان شکر بسته به شیرین بودن طالبی کم و زیاد میشه، استفاده از رنگ دلبخواه و اینکه میتونید تو لیوان‌های تکنفره هم درست کنید.

منبع: jele majlesi

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.