به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه پاناکوتا طالبی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
طالبی ۵۰۰ گرم
شیر ۱/۲ پیمانه
خامه ۱۰۰ گرم
شکر ۱/۴ پیمانه
ژلاتین ۲ قاشق سوپخوری
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
رنگ خوراکی سبز به دلخواه
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
شکر رو روی شیر سرد میریزیم و به روش بن ماری آماده میکنیم خامه رو توی یه ظرف میریزیم یکم هم میزنیم تا صاف بشه بعد طالبی که باید توی مخلوط کن بریزیم و پوره باشه رو کم کم به خامه اضافه و هم میزنیم بعد ژلاتین که باید به دمای محیط رسیده باشه و وانیل رو اضافه و هم میزیم اگه دوست داشتین رنگ دسرتون سبزتر باشه کمی رنگ خوراکی هم بهش اضافه کنید و تو قالب میریزیم و میزاریم تو یخچال تا سفت بشه بعد از قالب خارج کرده و با طالبی تزیین میکنیم.
نکته:
میزان شکر بسته به شیرین بودن طالبی کم و زیاد میشه، استفاده از رنگ دلبخواه و اینکه میتونید تو لیوانهای تکنفره هم درست کنید.
منبع: jele majlesi
انتهای پیام/