استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: با اجرای ۳۳ طرح اشتغال زا در بخش‌های مختلف اعم از کشاورزی، صنعت و خدمات زمینه اشتغال ۱۳ هزار و ۲۰۰ نفر در استان فراهم می‌ شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج، حسین کلانتری استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت : در حوزه اشتغال استان خبر های خوشی در راه است و به زودی شاهد اتفاقات بسیار خوشایندی خواهیم بود.

کلانتری افزود: برای اجرای ۳۳ طرح اشتغالزا در استان ۲۷ هزار میلیارد ریال اعتبار از منابع مختلف دولتی و خصوصی تامین شده که ۲۰ درصد نخست این اعتبار به استان تخصیص یافته است.

او بیان کرد: این گام موثر دولت در راستای اشتغالزایی نشان از عزم جزم آن دارد که تاکنون نگاه رئیس جمهوری و دولت به این استان ویژه بوده است.

کلانتری گفت: آن چه انتظار داریم این است که بانک های استان در جذب تسهیلات اشتغال سرعت عمل بیشتری به خرج دهند و نگذارند ریالی از اعتبارات این استان برگشت بخورد.

او افزود: هنر مدیران دستگاه ها و بانک های استان تسهیل گری در امور مردم  است و باید در راستای تسهیل گری فرآیند ایجاد اشتغال بکوشند.

استاندار بیان کرد: موانع اشتغال برداشته شود و با تمام توان برای اشتغال جوانان قدم برداریم و به دور از هر گونه قوم گرایی و منطقه گرایی به مردم استان خدمت کنیم.

کلانتری گفت: بیکاری از اصلی ترین مشکلات این استان است که درمان آن اشتغالزایی است و نقش بانک ها در این میان در پرداخت تسهیلات اشتغالزایی بسیار موثر است.

او افزود: جذب بودجه های فنی و اعتباری سال گذشته در این استان تا میزان ۸۵ درصد تحقق یافته و در پرداختی ها موفق اقدام شده است.

استاندار گفت: مبلغ بودجه فنی و اعتباری ۸۵ میلیارد ریال بوده که ۶۷ میلیارد ریال از آن به بانک‌های استان ابلاغ شده و بانک‌های استان ۵۷ میلیارد ریال از آن را پرداخت کرده‌اند.

کلانتری بیان کرد: رتبه کهگیلویه و بویراحمد در بازآفرینی شهری چهارم کشوری است که این مهم نشان می دهد در دیگر زمینه ها هم می توانیم بدرخشیم.

او با اشاره به ضرورت شتاب بخشی به پرداخت تسهیلات کرونایی به مشاغل آسیب دیده،افزود: عملکرد تمامی بانک ها توسط دستگاه های متولی نظارتی بررسی و بانک های دارای پرداختی بالا تشویق و بانک های کم کار به مراکز آن ها اطلاع رسانی خواهد شد.

پروانه نیک مرام مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد گفت: با توجه به بیماری کرونا در سراسر کشور تعداد زیادی از واحدها و صنوف خسارت دیدند و دولت به منظور کمک به این واحدها ۲ هزارو ۲۵۰ میلیارد ریال تسهیلات به استان اختصاص داد.

نیک مرام افزود: نرخ سود این تسهیلات ۱۲ درصد است و کارگران می‌توانند تسهیلات ۱۲۰ تا ۱۶۰ میلیون ریالی و رانندگان تسهیلات ۶۰ میلیون ریالی دریافت کنند.

او بیان کرد: از زمان آغاز این طرح تاکنون ۲ هزار و ۹۱۱ فقره پرونده با اشتغالزایی چهار هزار و ۴۷۶ نفر به مبلغ ۴۳۷ میلیارد ریال به بانک‌های  عامل ارسال شده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان گفت: مجموع پرداختی این تسهیلات از سوی بانک های استان ۳ میلیارد و  ۴۰۰ میلیون ریال بوده و از ۹ بانک عامل ۴ بانک پرداختی داشته‌اند.

نیک مرام بیان کرد: دستگاه‌های اجرایی و بانک‌ها برای جذب این تسهیلات از خود تلاش بیشتری نشان بدهند.

او افزود: عملکرد بانک‌های تجارت، رفاه کارگران، ملت و ملی نسبت به دیگر بانک های استان در حوزه پرداخت تسهیلات ویژه کرونا به مشاغل آسیب دیده بهتر بوده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی از متقاضیان این طرح خواست هرچه سریع تر نسبت به تشکیل پرونده در بانک‌های عامل اقدام و پیگیری کنند.

بانک‌های ملی، سپه، صادرات، تجارت، ملت، رفاه کارگران، پارسیان، انصار  و موسسه ملل از جمله بانک های عامل برای پرداخت تسهیلات حمایت از کرونا هستند.

۱۴ رشته شغلی از جمله مراکز تولید و توزیع غذاهای آماده، مراکز گردشگری، حمل و نقل عمومی، تولید و توزیع پوشاک، مراکز توزیع آجیل و خشکبار، باشگاه ها و مجتمع های ورزشی، آموزشگاه های رانندگی و دیگر موراد مشمول تسهیلات حمایتی در مقابل آسیب های شیوع ویروس کرونا هستند.

انتهای پیام/س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.