به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم، محمود سیجانی رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم گفت: توسعه فعالیتهای صنعتی در قم را با نگاه به دستورالعملهای محیط زیستی بهعنوان یک راهبرد مهم در مسیر افزایش فرصتهای شغلی استان دنبال میکنیم و در این راستا آماده استقبال از سرمایهگذاری و حضور هرچه بیشتر بخش خصوصی هستیم.
سیجانی افزود: با ایجاد هر واحد صنعتی در استان علاوه بر فرصتهای شغلی که بهصورت مستقیم برای افراد جویای کار ایجاد میشود، زمینههای متعددی برای اشتغال غیرمستقیم افراد در بخشهای مرتبط همچون حملونقل، توزیع و فروش کالا، خدمات و پشتیبانی و سایر حوزهها، فراهم میگردد که رقم آن بسیار قابلتوجه است.
او ادامه داد: در برنامهریزی و سند اشتغال استان نیز صنعت از مهمترین بخشهای موردتوجه است و به همین دلیل فعالیتهای صنعتی در قم مسیر رشد خود را ادامه خواهد داد.
سیجانی گفت: داشتن مهارت ازجمله مهمترین پیشنیازهای حضور در فعالیتهای صنعتی است و در این رابطه تفاهمنامههای خوبی توسط سازمان صنعت، معدن و تجارت قم با مراکز آموزشی و آموزش عالی استان برای گسترش همکاریها و استفاده از ظرفیتهای متقابل امضاشده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم بیان کرد: صنعت قم بهعنوان یکی از مهمترین بخشهای اقتصادی استان به دنبال آن است که بیشترین سهم را در رفع مشکل بیکاری در قم داشته باشد و در این مسیر از حمایت مسئولان استان برخوردار است.
بر اساس آخرین آمار حجم سرمایهگذاری انجامشده برای واحدهای صنعتی و معدنی موجود استان قم بیش از ۵۱ هزار میلیارد ریال است که با این حجم از سرمایهگذاری صورت گرفته در ۲هزار و ۲۳۱ واحد صنعتی و صنایع معدنی استان برای ۵۶ هزار و ۸۰۴ تن فرصت اشتغال ایجادشده است؛ همچنین قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، ثامنالائمه (ع) - قنوات - و فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است.
انتهای پیام/ح