دبیر سومین جشنواره مردمی رسانه‌ای پیشرفت گفت: در جشنواره مردمی رسانه‌ای پیشرفت، با مهندسی معکوس، تبیین پیشرفت‌های جمهوری اسلامی، به دست مردمِ همیشه در صحنه، سپرده شده است.

حجت‌الاسلام احمد قادری دبیر سومین جشنواره مردمی رسانه‌ای پیشرفت با تبریک اعیاد شعبانیه و چهل و ششمین فجر انقلاب اسلامی برپاییِ جشنواره مردمی رسانه‌ای پیشرفت را، نوعی عمل کردن به فرامین رهبر معظم انقلاب اسلامی دانست و گفت: حضرت آقا در دیداری که اخیراََ با تولیدکنندگان و فعّالان بخش خصوص رویداد ملّی «پیشگامان پیشرفت» داشتند، فرمودند: «متأسّفانه به علت کم‌کاری‌های رسانه‌ای، جوانان، دانشجویان و قشر‌های دیگر از این خبر‌های خوش و پیشرفت‌های به دست آمده مطّلع نیستند که مسئولانِ این امر باید با بحث و بررسی دقیق، یک کار مهم رسانه‌ای را در این زمینه برنامه‌ریزی و اجرا کنند»؛ لذا با پیشنهاداتی که ارائه شد، مقرّر گردید این جشنواره مردمی رسانه‌ای در وسعت ملی، برنامه ریزی و اجرا شود.

وی سخن رهبر معظم انقلاب که فرمودند: «در زمینه نشان دادن پیشرفت‌ها کم کاریم» را نشان از درک صحیح معظم‌له از واقعیت‌ها و ضرورت‌های امروز جامعه دانست و افزود: اگر در طی همه سال‌های پس از انقلاب تاکنون، بیان پیشرفت‌های جمهوری اسلامی ایران، صرفاََ از زبان مسئولین صورت می‌گرفته است، در جشنواره مردمی رسانه‌ای پیشرفت، با مهندسی معکوس، این مهم، به دست مردم همیشه در صحنه ایران اسلامی سپرده شده است.

دبیر سومین جشنواره مردمی رسانه‌ای پیشرفت، مخاطبین این جشنواره‌ی سراسری را، روستائیان و عشایر و نیز اصحاب رسانه اعلام کرد و در خصوص شرایط و چگونگیِ شرکت در این جشنواره گفت: داوطلبانی که تمایل به شرکت در جشنواره را دارند می‌توانند آثار خود را در دو قالب: ۱. متنی شامل: یادداشت، دلنوشته، خاطره، سفرنامه، مصاحبه ۲. تصویری شامل: عکس، ویدئو و کلیپ کوتاه، به دبیرخانه‌ی جشنواره ارسال نمایند.

شرایط شرکت در سومین جشنواره مردمی رسانه‌ای پیشرفت اعلام شد

وی با بیان اینکه هر نفر می‌تواند در تمام قالب‌ها، اثر ارسال کند، گفت: جهت شرکت در این جشنواره مردمی، کافیست روستائیان عزیز و عشایر غیور، پیشرفت‌های انقلاب اسلامی در روستای خود را شامل: ساخت و ساز مسکن، جاده‌سازی، مدارس، مساجد، خانه‌های بهداشت، امکانات رفاهی (آب، برق، گاز، تلفن)، سطح سواد، ابزارآلات کشاورزی، کیفیت کشت و برداشت، سطح زندگیِ روستایی و عشایری و ...، در یکی از قالب‌های جشنواره، برای دبیرخانه ارسال نمایند.

وی ادامه داد: مصمّم هستیم که ان‌شاالله بهترین آثار را پس از انتخاب هیئت داوران، در رسانه‌های رسمی کشور، به نام صاحبان آثار، منتشر نمائیم.

این فعّال رسانه‌ای با تاکید بر اینکه آثار اصحاب رسانه، در بخش ویژه جشنواره داوری خواهد شد، به بخش دیگری از شرایط ارسال آثار اشاره کرد و گفت: لازم است متون ارسالی کمتر از ۲۰۰۰ کلمه، عکس‌های ارسالی، حداکثر ۵ مورد و فیلم‌هایی که به وسیله گوشی همراه تهیه می‌شود، حتماََ به صورت افقی و کمتر از ۳ دقیقه باشد؛ تا بتواند توسط داوران، مورد ارزیابی قرار گیرد.

حجت‌الاسلام قادری، متولّی اصلی برپاییِ این جشنواره مردمی رسانه‌ای را کمیته روستایی و عشایری ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی کشور دانست و از مشارکت و پشتیبانیِ خوب وزارتخانه‌های جهاد کشاورزی، آموزش و پرورش، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و نیز خبرگزاری فارس، تشکر کرد. 

وی در پایان، به اعلام نوع و میزان جوایز این جشنواره پرداخت و گفت: به ۴۶ اثر برتر: کمک هزینه سفر به عتبات عالیات (به ارزش ۱۲۰ میلیون ریال) + تندیس و لوح افتخار، به ۴۶ اثر برگزیده: کمک هزینه سفر به مشهد الرضا علیه‌السلام (به ارزش ۸۰ میلیون ریال) + تندیس و لوح افتخار، به ۴۶ اثر شایسته تقدیر: کمک هزینه سفر زیارتی به قم _ جمکران (به ارزش ۵۰ میلیون ریال) + لوح افتخار و به ۴۶ اثر شایسته تحسین: کمک هزینه خرید گوشی هوشمند (به ارزش ۴۰ میلیون ریال) اهدا خواهد شد.

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار