یک زندانی محکوم مالی غیر عمد به همت خیرین به مناسبت اعیاد شعبانیه و دهه فجر انقلاب اسلامی به آغوش خانواده بازگشت.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ امیرحسین نیکوسخن_به همت خیرین و گروه یاوران ظهور حضرت ولیعصر عجل الله تعالی فرجه الشریف به مناسبت اعیاد شعبانیه و دهه فجر انقلاب اسلامی، یک زندانی محکوم مالی غیرعمد با مشارکت مالی گروه یاران و منتظران ظهور حضرت ولیعصر (عج) و سایر خیرین، آزاد و به آغوش خانواده خود بازگشت. 

بر اساس گزارش مسئول کانون خادم یاران رضوی فردوس صفاشهر منطقه ۴ قم، این اقدام با جمع‌آوری کمک‌های مالی به مبلغ ۳۳۰ میلیون ریال (معادل ۳۳ میلیون تومان) انجام شد. این مبلغ شامل مشارکت ۲۳ میلیون تومانی گروه یاران و ۱۰ میلیون تومانی سایر خیرین بود. 

این رویداد در روز جانباز و همزمان با میلاد با سعادت حضرت ابوالفضل العباس (ع) به وقوع پیوست و زندانی پس از آزادی، در لحظه بازگشت به خانواده، از حمایت‌کنندگان تشکر کرد. فیلمی از لحظه آزادی و اظهارات وی نیز منتشر شده است. 

صالح زاده، مسئول کانون فروس صفاشهر، ضمن تقدیر از مشارکت‌کنندگان، آرزوی توفیق و برکت بیشتر برای اهل انفاق را از درگاه خداوند متعال خواستار شد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.