به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، قصد داریم امروز شما را با دستور تهیه روکر موز آشنا کنیم.
بیشتر بخوانید
مواد لازم:
شیر ۲ لیوان
شکر ۱ پ
نشاسته ذرت سه ق غ
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
پنیر ماسکار پونه یا لبنه ۲۰۰ گرم
زرده تخم مرغ دو عدد
ژله موز یک بسته
پودر ژلاتین سه ق غ
آب یک سوم پ
موز دو عدد
بیسکوئیت پتی پور خرد شده صد گرم گردو خرد شده نصف پ
کمی وانیل.
طرز تهیه:
ابتدا ژلاتین رو با آب به روش بنماری حل می کنیم.
ژله رو با یک و نیم لیوان آبجوش حل می کنیم، نصف ژله رو می ریزیم داخل قالب و می ذاریم تو یخچال تا یکم بگیره خودشو.
بعد میاریم بیرون روش موز می چینیم و مقداری ژله میریزیم و می ذاریم یخچال تا ببنده
بعد میاریم بیرون مابقی ژله رو میریزیم و می ذاریم تو یخچال و می ریم سراغ مرحله بعد.
در این مرحله شیر و نشاسته ذرت و شکر رو روی حرارت می گذاریم، یه کم که گرم شد زرده تخم مرغ رو با وانیل کمی با چنگال هم می زنیم و میریزیم تو مواد. شعله رو کم می کنیم و هم می زنیم تا مثل فرنی بشه.
ژلاتین رو بهش اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم و از روی شعله برمی داریم.
کمی که سرد شد بهش مخلوط خامه و پنیر خامه ایی رو اضافه می کنیم.
بعد موز خرد شده و بیسکویت خرد شده و گردو رو اضافه میکنیم و می ریزیم روی ژله موز.
برای چند ساعت میزاریم تو یخچال تا ببنده بعد از قالب جدا میکنیم.
منبع: jeleh_jadid
انتهای پیام/