در گزارش زیر طرز تهیه یک دسر خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

‌به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، قصد داریم امروز شما را با دستور تهیه روکر موز آشنا کنیم.


بیشتر بخوانید


مواد لازم:
شیر ۲ لیوان
شکر ۱ پ
نشاسته ذرت سه ق غ
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
پنیر ماسکار پونه یا لبنه ۲۰۰ گرم
زرده تخم مرغ دو عدد
ژله موز یک بسته
پودر ژلاتین سه ق غ
آب یک سوم پ
موز دو عدد
بیسکوئیت پتی پور خرد شده صد گرم گردو خرد شده نصف پ
کمی وانیل.

طرز تهیه:
ابتدا ژلاتین رو با آب به روش بنماری حل می کنیم.
ژله رو با یک و نیم لیوان آبجوش حل می کنیم، نصف ژله رو می ریزیم داخل قالب و می ذاریم تو یخچال تا یکم بگیره خودشو.
بعد میاریم بیرون روش موز می چینیم و مقداری ژله میریزیم و می ذاریم یخچال تا ببنده
بعد میاریم بیرون مابقی ژله رو میریزیم و می ذاریم تو یخچال و می ریم سراغ مرحله بعد.
در این مرحله شیر و نشاسته ذرت و شکر رو روی حرارت می گذاریم، یه کم که گرم شد زرده تخم مرغ رو با وانیل کمی با چنگال هم می زنیم و میریزیم تو مواد. شعله رو کم می کنیم و هم می زنیم تا مثل فرنی بشه.
ژلاتین رو بهش اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم و از روی شعله برمی داریم.
کمی که سرد شد بهش مخلوط خامه و پنیر خامه ایی رو اضافه می کنیم.
بعد موز خرد شده و بیسکویت خرد شده و گردو رو اضافه میکنیم و می ریزیم روی ژله موز.

برای چند ساعت میزاریم تو یخچال تا ببنده بعد از قالب جدا میکنیم.

منبع: jeleh_jadid

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.