به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کیک رولتی فریزری را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای کیک:
۷۵ گرم آرد بادام یا بادام آسیاب شده
۷۵ گرم پودرشکر
یک تخم مرغ ۶۰ گرمی
۴۰ گرم زرده تخم مرغ (حدودا زرده ۳ تا تخم مرغ متوسط)
۶۰ گرم آرد مرغوب
۱۴۰ گرم سفیده تخم مرغ (حدودا سفیدهی ۴ تا تخم مرغ متوسط)
۵۰ گرم شکر
طرز تهیه:
ابتدا یه ماهیتابهی مربعی ۳۰x۴۰ رو داخل فریزر بگذارید. زردهها و تخم مرغهای هم دمای اتاق رو با پودر شکر بزنید تا پف کنه. آرد بادام و آرد معمولی رو الک و به آرامی با لیسک از پایین به بالا هم بزنید. توی یه ظرف دیگه، سفیدههای تخم مرغ رو تا زمانی که خامهای بشن بزنید و بعد شکر رو اضافه و به آرامی مخلوط کنید و به مواد زرده اضافه و با لیسک مخلوط کنید.
خمیر رو داخل قالب ۳۰x۴۰ که با کاغذروغنی پوشونیدنش بریزید. ضخامتش باید ۱/۲ سانتی متر باشد. در دمای ۱۹۰ درجه با فن روشن به مدت ۱۰ دقیقه، تا زمانی که طلایی بشن بزاریدش توی فر. یک ورق کاغذ روغنی رو روی سطح کار پهن کنید. قالب رو از فر دربیارید و بلافاصله خمیر رو روی کاغذروغنی برگردونین و به آرامی کاغذروغنی مورد استفاده برای پخت رو بردارید. بذارید تا خنک بشه، بعد بزارینش داخل ماهیتابهای که قبلاً داخل فریزر آماده کرده بودید و باز بزاریدش داخل فریزر.
مواد لازم برای قسمت توت فرنگی:
۲۵ گرم پوره توت فرنگی
۵۰ گرم شکر
۵۰ گرم آب
طرز تهیه:
توی یه قابلمه، آب رو با شکر مخلوط کنید و بزارید جوش بیاد تا شکر در آب حل بشه. بعد از روی حرارت برش دارید و پوره توت فرنگی رو اضافه و مخلوط کنید و بذارید خنک بشه. لایهی کیک رو از فریزر در بیارید و روش از مواد توت فرنگی بزنید میتونین با قلم مو بزنید روش و باز بزاریدش تو فریزر.
مواد لازم برای قسمت ژله ای:
۲۰۰ گرم پوره تمشک
۱۰۰ گرم پوره توت فرنگی
۴۰ گرم شکر
۸ گرم پکتین (جایگزین ژلاتین)
طرز تهیه:
داخل یه قابلمه، دو پوره رو با شکر و پکتین مخلوط کنید. روی حرارت بزارید و ۳/۴ دقیقه جوش بیارید. بعد بزارید کاملاً خنک بشه. کیک رو از فریزر بیرون بیارید، ژله رو به طور مساوی روی تمام سطح کیک پخش کنید و مجدداً داخل فریزر بزارید.
برای قسمت کرم شکلاتی:
۱۲۰ گرم شیر
۶ گرم (۳ ورق) ژلاتین
۲۰۰ گرم شکلات سفید
۲۴۰ گرم خامه تازه خیلی سرد
طرزتهیه:
ژلاتین را داخل آب سرد بریزید و مخلوط کنید شیر رو بزارین روی حرارت تا جوش بیاد، سپس شکلات سفید خرد شده رو بهش اضافه کنیدو بذارید ذوب بشه. ژلاتین رو اضافه و خوب مخلوط کنید. با همزن بزنیدش و بزارین خنک بشه. خامه رو با همزن بزنید (خیلی نزنین باید خامه نرم باقی بمونه) بعد به آرامی به کرم اضافش کنید. خامه رو روی کیک بریزید (کرم حالت مایع داره، اما تا روی کیک منجمد بریزیدش فوراً جامد میشه و چکه نمیکنه) ۲/۳ قاشق غذاخوری را برای تزیینش کنار بگذارید.
حداقل به مدت ۲ ساعت، بزارینش داخل فریزر. برای اینکه شکل عکس در بیاد به کمک خط کش، نوارهای ۴ سانتی متری برش بزنید و دوباره آن را درون فریزر بذارید. یه سینی پلاستیکی رو آماده کنید اولین لایهی کیک رو بردارین و دور خودش بپیچینش بعد نوار دوم رو دور نوار اول بپیچید اگه نچسبید از اون مقدار خامهای که برداشتید بینش بزنین به همین ترتیب ادامه بدین تا همهی لایه رو چیده باشین بعد با دست فشار بدین تا لایهها خوب بهم بچسبه. بعد به مدت یه شب میزاریمش توی فریزردسر یخ زده رو داخل بشقاب سرو برگردونین و با توت فرنگی تازه تزئین کنید. بهتره تا وقتی نخواستین سروش کنین توی یخچال نگهداریش کنین.
توجه داشته باشید:
برای پوره میوه به ۴۵۰/۵۰۰ گرم میوه تازه توت فرنگی و تمشک احتیاج دارید.
بهتره یکتین رو با ژلاتین جایگزین نکنید، چون ژلاتین خیلی سریع سفت میشه و موقع پیچیدن خیلی کارتون سخت میشه. دسر را میتونید برای چند روز در یخچال نگهداری کنید.
منبع:kadbanoooo
انتهای پیام/
ینی انقدر تنبلم