هوشنگ فولادی مدیر درمان تامین اجتماعی کردستان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ، گفت: درحال حاضر مدیریت درمان تامین اجتماعی کردستان با ۲ بیمارستان در شهرهای سنندج و سقز، یک پلی کلینیک تخصصی در سنندج و ۳ درمانگاه تخصصی در شهرهای بیجار؛ قروه و مریوان و ۲ درمانگاه عمومی در شهرهای کامیاران و بانه درحال ارائه خدمات درمانی رایگان به بیمه شدگان استان است.
او با اشاره به احداث پروژه درمانگاه عمومی در دیواندره از ابتدای سال ۹۸، افزود: ساخت درمانگاه دهگلان نیز جزء برنامههای در دست اقدام مدیریت درمان در سال ۱۳۹۸ بوده است.
فولادی با اشاره به مناسب بودن مراکز ملکی این سازمان در سطح استان هم از لحاظ کمی و از کیفی بیان کرد: در صورت موافقت سازمان با ساخت درمانگاه دهگلان، کردستان تنها استانی در کشور خواهد بود که تمام شهرستانهای آن دارای حداقل یک مرکز درمانی است.
مراجعه بیش از ۱ میلیون و ۹۰۶ هزار نفر به مراکز ملکی
مدیر درمان تامین اجتماعی کردستان تعداد مراجعه کنندگان سرپائی به مراکز ملکی در سال ۹۸ را بیش از ۱ میلیون ۹۰۶ هزار نفر عنوان کرد و یادآور شد: از تعداد کل بستری شدگان ۸۹/۷ درصد مربوط به بیمه شدگان سازمان تامین اجتماعی، ۶/۲۵ درصد مربوط به بیمه شدگان بیمه سلامت، ۲/۴ درصد مربوط به بیمه شدگان نیروهای مسلح، ۱/۳ درصد مربوط به سایر بیمهها و ۰.۳۵ درصد را مراجعین آزاد (فاقد پوشش بیمهای) تشکیل میدهند.
او به برگزاری بیش از ۲ هزارو ۴۰۰ ساعت کلاس آموزشی برای پرسنل شاغل در واحدهای تابعه در سال گذشته نیز گریزی زد و افزود: جهت ارائه خدمات مطلوب در بخش درمان به صورت مستقیم؛ سال گذشته بیش از ۱۶۰ میلیارد تومان هزینه شد.
هزینه ۱۶۰ میلیارد تومانی در بخش درمان مستقیم
فولادی در ادامه با اشاره به وجود ۲۲۹ پزشک طرف قرارداد در بخش درمان غیرمستقیم گفت: در مدت مذکور بالغ بر ۴ میلیون و ۴۶ هزار نفر به مراکز سرپایی مراجعه و ۴۵ هزار و ۲۷۲ نفر نیز بستری و در بیمارستانهای طرف قـرارداد تحت درمـان قرارگرفته اند که از این تعداد ۲۷ هزار و ۴۳۶ تحت عمـل جراحـی قرار گرفته اند.
او افزود: در سال ۹۸ با بودجهای بالغ بر ۳۲۰ میلیارد تومان شامل ۱۶۰ میلیارد تومان اعتبار در حوزه درمان مستقیم و ۱۶۰ میلیارد تومان اعتبار در حوزه درمان غیرمستقیم، تلاش کرده است تا خدمات درمانی مورد نیاز بیمه شدگان عزیز را به بهترین نحو ممکن بصورت مستقیم و یا از طریق خرید خدمات از مراکز درمانی طرف قرارداد تامین نماید.
فولادی به افتتاح درمانگاه عمومی کامیاران و بانه و همچنین اتمام طرح توسعه مرکز اورژانس بیمارستان سنندج در سال گذشته اشاره کرد و گفت: شروع فعالیت عمرانی و احداث پروژه ساخت درمانگاه دیواندره، خرید و نصب ۴ دستگاه رادیولوژی دیجیتال جهت بیمارستانهای سنندج و سقز و درمانگاههای تخصصی بیجار و قروه، استقرار ۱۰۰ درصدی اجرای پروژه نسخه الکترونیک و حذف دفاتر درمانی در مراکز طرف قرارداد را از جمله اقدامات صورت گرفته این مدیریت در سال گذشته بیان کرد.
کردستان رتبه اول در کاهش درصد سزارین
او گفت: کسب رتبه اول بیمارستان سنندج در میان ۶۹ بیمارستان سازمان و کسب رتبه دوم مدیریت بحران در میان ۲۹ مدیریت درمان سراسر کشوراز دیگر موفقیتهای کسب شده در سال گذشته بوده است.
مدیر درمان تامین اجتماعی کردستان اظهار داشت: بیمارستان سنندج در شاخص درصد سزارین به کل زایمان در میان ۶۹ بیمارستان سازمان توانست در سال ۹۸ رتبه اول را به خود اختصاص دهد.
او تاکید کرد: جذب و استخدام ۹ نفرپرستاردر بیمارستانهای سنندج و سقز و ۱۰ نفر نیرو خدماتی از دیگر خدمات صورت گرفته در سال ۹۸ بود.
انتهای پیام/ع